Homepage  / Știri

Ed Sheeran, testat pozitiv cu Coronavirus. Cântărețul s-a autoizolat la domiciliu

Ed Sheeran, testat pozitiv cu Coronavirus. Cântărețul s-a autoizolat la domiciliu

de Cătălina Matei,

Celebrul cântăreț de origine britanică a anunţat, duminică seară, pe contul său de Instagram, că a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

“Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului”, a scris Sheeran pe Instagram. În același timp, el a menţionat că în măsura posibilităţilor va oferi interviurile programate şi va susţine momentele artistice programate de acasă.

“Scuze tuturor celor pe care i-am dezamăgit”, a adăugat artistul.

El a menţionat că în măsura posibilităţilor va oferi interviurile programate şi va susţine momentele artistice programate de acasă.

Ed Sheeran  avea programat în 29 octombrie lansarea unui nou album, „=”.

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele și ducesa de Cambridge.

Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său și a răspunde la întrebările fanilor.

Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI), a inclus România în 2019 în seria de spectacole care au promovat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, (Divide).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton