Homepage  / Vedete străine

Ed Sheeran explică de ce are propriul mormânt în curtea casei sale. „Oamenii cred că este foarte morbid”

Ed Sheeran explică de ce are propriul mormânt în curtea casei sale. „Oamenii cred că este foarte morbid”
8

de Roxana Mirea,

Ed Sheeran are propriul mormânt în curtea casei sale. Artistul se pregătește pentru viața de apoi și nu este îngrozit de gândul că va veni o vreme în care nu va mai fi pe acest pământ. Starul a explicat de ce a luat această decizie stranie.  

Ed Sheeran are propriul mormânt în curtea casei

Ed Sheeran se pregătește pentru… viața de apoi. Cântărețul în vârstă de 32 de ani, câștigător al premiului GRAMMY, a confirmat că are propriul mormânt în curtea din spatele casei sale. 

Deși poate părea sumbru, cântărețul spune că vrea doar să se gândească la familia lui. Și clarifică faptul că nu este vorba de o criptă, așa cum s-a zvonit anterior.  

„Nu aș spune că este o criptă”, a declarat Ed Sheeran pentru revista GQ, înainte de a adăuga că este o capelă. Sheeran a declarat publicației că, deoarece a avut în viața sa o mulțime de oameni care au fost incinerați, a vrut un spațiu pentru ei. Zona nu este doar dedicată decesurilor, deoarece a avut prieteni care s-au căsătorit acolo. 

„Este o groapă săpată în pământ, cu o bucată de piatră deasupra, așa că, atunci când vine ziua în care voi muri, voi putea să mă duc acolo”, a spus el. „Oamenii cred că este foarte ciudat și foarte morbid, dar am avut prieteni care au murit fără un testament și nimeni nu știe ce să facă.” 

Sheeran a precizat, de asemenea, că va fi un loc în care cele două fiice ale sale și ale lui Cherry Seaborn îl vor putea vizita atunci când va muri. 

Ed Sheeran explică de ce are propriul mormânt în curtea casei saleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ed Sheeran a avut probleme cu alcoolul 

Ed Sheeran s-a căsătorit cu Seaborn, în 2019 și sunt părinții a două fetițe: Lyra, născută în 2020, și Jupiter, născută în 2022. În timp ce artistul și-a ținut fiicele în mare parte departe de lumina reflectoarelor, el s-a destăinuit la începutul acestui an despre modul în care fiicele sale l-au inspirat să își schimbe obiceiurile legate de băutură, potrivit ET.

Cu două luni înainte să se nască Lyra, Cherry a spus: ‘Dacă mi se rupe apa, chiar vrei ca altcineva să mă ducă la spital?’” a declarat Sheeran în revista Rolling Stone. „Pentru că pur și simplu beam foarte mult. Și atunci s-a produs un declic. Am zis: ‘Nu, de fapt, chiar nu vreau’. Și nu vreau să mă enervez niciodată când îmi țin copilul în brațe. Niciodată, niciodată.”  

„Să bei câteva beri este un lucru. Dar să bei o sticlă de vodcă este altceva. Este doar o conștientizare a faptului că am ajuns la treizeci de ani. Maturizează-te! Ai petrecut, ai avut această experiență. Fii fericit cu asta și termină. Îmi place vinul roșu și îmi place berea”, a mai spus artistul. 

Sursa Foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton