; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ed Sheeran

Ed Sheeran a fost premiat de prințul Charles la Palatul Buckingham

08 December 2017

Cântărețul Ed Sheeran (26 de ani) a devenit  ieri, 7 decembrie, Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE). Artistul a fost premiat de prințul Charles în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Buckingham și în cadrul căruia i s-a adus recunoaștere „pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale și programelor implementate de mai multe organizații de caritate', potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Tot în această săptămână artistul a fost numit ca fiind cântărețul cu cele mai multe piese difuzate pe pe serviciul de streaming muzical Spotify în 2017. Ed Sheeran s-a folosit de succesul profesional pentru a sprijini diverse organizații de caritate dar și spitale de copii. De asemenea și-a dedicat timpul pentru a oferi sprijin material și moral în cadrul campaniilor dedicate împotriva sărăciei dar și pentru a pune bazele unei fundații anti-SIDA.

În urma ceremoniei de la Palatul Buckingham, Ed Sheeran a declarat că cel mai mândru de această distincție ar fi fost bunicul său:

„Bunicul meu era un monarhist convins. Avea în casa lui toate acele plachete regale comemorative și alte obiecte de acest fel, iar el a murit cu exact patru ani în urmă. Ceremonia de azi a marcat închiderea completă a unui cerc. Bănuiesc că ar fi fost foarte mândru de mine', a mărturisit Ed pentru postul de televiziune BBC.

Fericirea și-a declarat-o și pe rețelele de socializare acolo unde a postat o fotografie alături de mesajul: „Sunt onorat să fiu numit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), astăzi la Palatul Buckingham'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare