;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Florea

Echipele de la “Vocea României” sunt pregătite pentru duelurile încrucișate

7 December 2015

Aseară, românii au trăit emoţii intense, au văzut momente magice şi au ascultat voci sublime. Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au atacat cel de-al treilea show live Vocea României' cu câte 4 concurenţi excepţionali, care au demonstrat că merită să se afle în această etapă a competiţiei şi că îşi doresc să meargă mai departe spre marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

[Not a valid template]

Publicul a votat, iar antrenorii au decis cu greu care sunt cei 8 concurenţi care intră săptămâna viitoare în duelurile încrucişate. Cea de-a treia ediţie live a avut toate ingredientele unei seri perfecte de vineri şi le-a adus telespectatorilor emoţie, sensibilitate, forţă, culoare, vibraţie, energie şi un invitat special cu o voce senzaţională. Fosta concurentă Vocea României', Feli, s-a întors aseară pe scena competiţiei care i-a schimbat viaţa pentru a cânta cel mai nou single al ei, „Creioane colorate'. Totul s-a petrecut şi de această dată sub atenta supraveghere a lui Pavel Bartoş, care a venit cu multă energie, glume şi vorbe încurajatoare pentru concurenţi. Oana Tache, V Reporter al emisiunii, le-a adus telespectatorilor cele mai noi informaţii din culise.

Show-urile continuă vinerea viitoare, de la 20.30, cu etapa duelurilor încrucişate, în care antrenorii se vor provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare