Homepage  / Televiziune

Echipele care au câștigat imunitatea și jocul pentru amuletă, la America Express 2023, sezonul 2

Echipele care au câștigat imunitatea și jocul pentru amuletă, la America Express 2023, sezonul 2
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 30 octombrie 2023, la Antena 1, iar Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage. Ulterior, a urmat un alt joc de amuletă. Iată cine a câștigat.  

Cine a câștigat imunitatea – America Express, 30 octombrie 2023 

Aseară, 30 octombrie 2023, concurenții de la America Express, sezonul 2, s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage.  

Fiți atenți! Giulia și Vlad au ajuns la mine pe locul 5. Laura și Sânziana au ajuns la mine pe locul 6, apoi Romică și Cătălin. Au urmat Ionuț Rusu și George Tănase. Pe ultimul loc au ajuns Cleopatra și Edward. Ada și Tony, voi ați ajuns pe locul 4. Sonia și Iuliana au ajuns primele”, a fost vestea dată de Irina Fodor, potrivit a1.ro.  

Mie a început să mi-mi circule sângele foarte repede prin corp. În doar o secundă s-au desfășurat toate momentele în care am făcut 13-14 cu Jokerul către frații Eram”, a zis Sonia Simionov, temându-se că va pierde imunitatea în fața fraților Eram. 

Pe locul doi au fost Iulia și Mike pe locul 2 și Aris și Alexia pe locul 3. Dacă v-ați fi folosit Jokerul pe ei ați fi putut câștiga pentru că Alexia și Aris au fost opriți de poliție 23 de minute. Deci au de recuperat cele 23 de minute. Dar, chiar și așa, ora la care ați ajuns voi vă dă un avans de 15 minute. Dar mai contează ceva, de data asta. Nu degeaba ați făcut cafea și ați completat acele chestionare”, a mai zis Irina Fodor. 

Alexia și Aris, ați obținut 162 de puncte la cafea. Sonia și Iuliana, voi ați obținut 194 de puncte. Echipa imună din etapa a doua de pe Drumul Soarelui de la America Express este cea formată din Sonia și Iuliana”, a fost vestea ce a adus un val uriaș de bucurie învingătoarelor. 

Așadar, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat imunitatea la America Express, aseară, 30 octombrie 2023.   

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat imunitatea la America Express, 30 octombrie 2023

Jocul pentru amuletă – America Express, 30 octombrie 2023 

Ulterior, a urmat un alt joc pentru amuletă. Echipele care s-au întrecut pentru victorie au fost Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.  

Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți având în apropiere niște jeepao, mașini de tip jeep pe care columbienii le folosesc pentru a-și pune în ele toate lucrurile necesare din casă.  

Sper că sunteți șoferi pricepuți! Inițial, după cel de-al Doilea Război Mondial, ele au fost duse la fier vechi. Dar localnicii le-au recondiționat și le-au folosit la transportul cafelei și au devenit populare printre cultivatorii de cafea din regiunile muntoase, cu drumuri dificile. Jeepao sunt folosite frecvent pentru trasteo, adică atunci când te muți cu tot calabalâcul dintr-o casă în altă. Asta veți face și voi astăzi: veți recrea un trasteo și veți transporta o casă cu un jeepao!”, a explicat Irina Fodor, la jocul pentru amuletă. 

Echipa care a dus la bun sfârșit probele și a câștigat jocul pentru amuletă este cea formată din Aris și Alexia Eram. Aceștia au decis ordinea plecării în cursă.

Echipele care au câștigat imunitatea și jocul pentru amuletă, la America Express 2023, sezonul 2 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton