; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur

Echipa „Visuri la cheie” schimbă destinul unei mame și al celor doi copii ai săi

19 October 2016

În această seară, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie' merge în localitatea Fetești, pentru a cunoaște familia Boitan. O familie greu încercată de viață, cu o poveste impresionantă, care luptă zilnic pentru un trai mai bun.

dragos-bucur

Pe 11 iulie 2013, echipa ISU Fetești, formată din plutonierul Gabriel Boitan și alți șase colegi, a fost solicitată pentru a scoate dintr-un șanț adânc doi muncitori blocați în groapa săpată pentru schimbarea unei conducte de apă. Gabriel a coborât pentru a-i salva pe cei doi, dar în momentul în care s-a aplecat pentru a-i pune masca de oxigen unuia dintre ei, un val de pământ s-a deplasat și l-a imobilizat. Colegii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă plutonierul a pierdut lupta cu viața la spital, după 40 de minute în care s-au încercat toate manevrele de resuscitare. În urma lui Gabriel au rămas soția, Mariana, și cei doi copii, Andrei și Valentina, extrem de afectați de pierderea soțului și tatălui.

Veniturile familiei sunt foarte mici și nu permit renovarea locuinței, cu toate că problemele pe care apartamentul le are le afectează sănătatea. La scurt timp după ce s-au mutat acolo, au descoperit mucegai peste tot în casă. Au încercat să izoleze apartamentul, dar nu au reușit să îndepărteze cauza deoarece nu au avut banii necesari. Din cauza umidității sunt afectate sănătatea lor și obiectele din locuință. Hainele nu sunt ținute în dulap, de teamă că vor mucegăi, mobila este afectată, electrocasnicele sunt ruginite, la fel și obiectele sanitare. Visul Marianei și al copiilor este acela de a avea un apartament renovat, în care să poată duce o viață normală, fără griji.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Omid Ghannadi vor îndeplini miercuri, de la 20:30, dorința familiei Boitan, căreia îi vor oferi o locuință de vis, în care să poată privi către un viitor mai bun.

echipa-visuri-la-cheie

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

1. „Visuri la cheie' prezintă povestea unui tată care își crește singur cei doi copii

2. „Visuri la cheie' oferă o locuință unei mame ce își crește singură cei doi copii

3. Dragoș Bucur și echipa „Visuri la cheie' au construit o casă de vis pentru familia Stanciu

4. Al treilea sezon „Visuri la cheie' aduce noi povești impresionante la tv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare