; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos bucur

Echipa „Visuri la cheie” schimbă destinul unei familii cu o poveste tragică

21 September 2016

În această seară, de la 20:30, Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu continuă să schimbe destine și să împlinească dorințe. Săptămâna aceasta cei patru vor merge în localitatea Albești Paleologu, din județul Prahova, pentru a aduce speranța unei familii cu o poveste tragică.

echipa-visuri-la-cheie

Familia Stanciu, formată din Costi – tatăl, Daniela – mama și cei doi copii, Sebastian și Ioana, avea o viață normală, era fericită și se bucura de fiecare zi. Costi și Daniela au încercat mereu să le ofere celor mici tot ce au nevoie, să-i ferească de pericole, să-i educe și să construiască o casă unde să poată sta liniștiți. Din păcate, Costi s-a îmbolnăvit și au fost nevoiți să renunțe la visul lor. În urmă cu trei ani Costi a suferit primul infarct. A fost imobilizat la pat șapte luni, recuperarea trebuia să fie una de lungă durată, însă lipsa banilor l-a obligat să se întoarcă la serviciu mult mai devreme. După mai puțin de doi ani inima lui a cedat din nou, iar medicii i-au interzis să mai depună orice fel de efort. Pentru a supraviețui și a avea o viață normală, Costi avea nevoie de un transplant de inimă.

dragos-bucur

Bărbatul a scris echipei Visuri la cheie, iar la câteva zile după ce echipa emisiunii a fost în prospecție la Albești Paleologu, Costi s-a stins. Au rămas o soție îndurerată și doi copii orfani. Costi era un om cu un suflet uriaș, îi ajuta pe cei care treceau prin momente dificile, iar cea mai mare dorință a lui a fost întotdeauna aceea de a le oferi celor mici un trai decent, într-o casă frumoasă.

Echipa Visuri la cheie va îndeplini cel mai mare vis al lui. În timp ce locuința va fi renovată, Daniela, Sebi și Ioana vor merge într-o vacanță, iar după două săptămâni se vor întoarce într-o casă superbă, complet mobilată și utilată, pentru a face primul pas către un nou început.

Diseară, de la 20:30, vom cunoaște povestea familiei Stanciu și vom avea parte de o adevărată lecție din partea unor oameni greu încercați, care merită un nou început spre un trai frumos.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare