; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa visuri la cheie

Echipa „Visuri la cheie” renovează apartamentul familiei Tudorache

09 November 2016

În această seară, la „Visuri la cheie'— emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 —, vom cunoaște o familie care luptă zilnic pentru a le oferi celor doi copii un trai normal.

dragos-bucur

Echipa emisiunii ajunge de această dată în Ploiești pentru a împlini visul familiei Tudorache, o familie frumoasă formată din Cristina, Bogdan și cei doi copii ai lor, Costin și Adrian. În urmă cu doi ani, totul s-a schimbat pentru ei. Băiatul cel mic, Adrian, a început să aibă probleme cu mersul și, după numeroase investigații și vizite la medic, a primit un diagnostic crunt – osteonecroză cap celular stâng, distrugerea structurilor osoase, iar din acel moment copilul nu a mai avut voie să-și folosească piciorul stâng.

Un an și patru luni, Adrian a fost imobilizat într-un aparat gipsat, însă nu a renunțat niciun moment la studii, și-a continuat lecțiile acasă și are rezultate foarte bune. Pentru a putea avea în permanență grijă de el, Cristina a renunțat la serviciu, iar toate resursele financiare ale familiei merg către sănătatea și educația celor doi copii.

echipa-visuri-la-cheie

Apartamentul în care locuiește familia Tudorache are foarte multe probleme, tencuiala cade de pe pereți, iar atunci când plouă, apa ajunge în casă. Mobila și parchetul au putrezit din cauza umidității, faianța din baie este spartă din cauza faptului că tencuiala s-a umflat și, tot din pricina infiltrării apei prin plafon, instalația electrică este compromisă, iar familia riscă producerea unui indicent major.

Săptămâna aceasta, miercuri, de la 20:30, vom cunoaște o familie greu încercată de viață și vom vedea cum visul de a avea o locuință complet renovată va deveni realitate cu ajutorul echipei Visuri la cheie.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. FOTO. Cum arată casa bucovineană transformată de echipa „Visuri la cheie'

2. Echipa „Visuri la cheie' (Pro TV) construiește o casă tradițională

3. Echipa „Visuri la cheie' va construi o locuință de la zero

4. Al treilea sezon „Visuri la cheie' aduce noi povești impresionante la tv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare