; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa visuri la cheie

Echipa „Visuri la cheie” (Pro TV) construiește o casă tradițională

02 November 2016

În această seară, de la 20:30, echipa emisiunii „Visuri la cheie' – program nominalizat la Premiile TVmania 2016 – ajunge în localitatea Fieni, județul Dâmbovița, pentru a-i îndeplini cel mai mare vis familiei Udrea, acela de a avea o casă frumoasă pentru cei cinci copii.

echipa-visuri-la-cheie

Alexandru și Ana s-au cunoscut la biserică, acolo unde el cânta în cor. S-au căsătorit, însă viața nu a fost foarte ușoară pentru ei. Cei doi au pierdut un copil, dar nu au renunțat la ideea de a avea o familie numeroasă, așa că au adoptat doi băieți, Cristian și Gheorghe. Ei au continuat să spere că vor avea mai mulți copii, Ana a rămas însărcinată cu un băiețel pe care l-au numit Hristofor, iar la scurt timp după, în familia Udrea au apărut și micuții Maria și Iosif.

Dorința lor a fost întotdeauna aceea de a avea o casă tradițională și au reușit cu greu să o îndeplinească în anul 2010, însă doi ani mai târziu visul lor s-a năruit într-o clipă. Un scurtcircuit produs în podul casei, care s-a propagat rapid deoarece acoperișul era realizat din șindrilă, a devastat toată casa abia terminată. În urma incendiului a rămas doar structura de rezistență a casei, Ana și Alexandru pierzând atunci foarte multe lucruri cu valoare sentimentală, dar și obiecte de artă foarte vechi, cărți și instrumente muzicale.

Veniturile lor sunt foarte mici, însă nimic nu îi oprește să promoveze valorile culturale și spirituale românești. Alexandru conduce o formație de muzică tradițională românească, una de muzică ușoară românească și o alta de muzică bizantină.

În momentul în care echipa „Visuri la cheie' a ajuns în Fieni, cei șapte locuiau într-o singură cameră, pe care au improvizat-o din lipsa posibilităților de a-și construi din nou o casă.  Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi și Dragoș Isăcescu vor îndeplini, astăzi, de la 20:30, visul familiei Udrea și îi vor oferi o casă spectaculoasă, în care să poată duce mai departe valorile și tradițiile românești.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Echipa „Visuri la cheie' va construi o locuință de la zero

2. Echipa „Visuri la cheie' schimbă destinul unei mame și al celor doi copii ai săi

3. „Visuri la cheie' prezintă povestea unui tată care își crește singur cei doi copii

4. „Visuri la cheie' oferă o locuință unei mame ce își crește singură cei doi copii

5. Dragoș Bucur și echipa „Visuri la cheie' au construit o casă de vis pentru familia Stanciu

6. Al treilea sezon „Visuri la cheie' aduce noi povești impresionante la tv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare