; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa Serviţi, vă rog! vă invită la Mamaia   Nea Marin

Echipa “Serviţi, vă rog!” vă invită la Mamaia

10 June 2013

Un nou sezon al reality-show-ului Serviţi, vă rog!' – difuzat de postul Pro TV spre sfârşitul verii – a început să fie filmat la Mamaia. Printre vedetele supuse la cazne diverse de către gazda Nea Marin s-ar afla, în această ediţie, şi Willmark, juratul de la “Dansez pentru tine”.

Duminica trecută, pe 9 iunie, Nea Marin a dat startul filmărilor celui de-al cincilea sezon al emisiunii Serviţi, vă rog!'.

Astfel, cei care îşi petrec vacanţa la mare, cazaţi la Hotel Victoria, iar zilele de plajă şi nopţile la Crema Summer Club, ambele din Mamaia, vor avea parte de o experienţă care le va “colora” sejurul: vor fi serviţi de vedete!

Obişnuiţi cu sarcini care mai de care mai deosebite date de Nea Marin, când la munte, când în Deltă sau la circ, de această dată invitaţii vor învăţa cum să devină cei mai buni în a-şi servi şi distra oaspeţii “de fiţe”.

Ajutoare de nădejde le vor fi în această misiune absolvenţi ai cursurilor' MasterChef', entertaineri din universul Românii au talent', dar şi baletul de la Dansez pentru tine', coordonat de Edi Stancu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare