; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elliott from Earth © Cartoon Network (1)

Echipa serialului „Uimitoarea lume a lui Gumball” face „Elliott From Earth”, pentru Cartoon Network

05 July 2018

Cartoon Network a anunțat că serialul „Elliott From Earth' a primit undă verde și va fi realizat de echipa din Marea Britanie din spatele seriei de succes „Uimitoarea lume a lui Gumball'.

„Elliott from Earth' este un sitcom SF animat alcătuit din douăzeci de episoade a câte 11 minute. Serialul oferă o perspectivă unică și amuzantă asupra vieții copiilor de zi cu zi – indiferent dacă sunt ființe umane sau nu. Elliott este un băiat care locuiește într-o navă spațială plină de extratereștri din toate colțurile universului. Elliott from Earth este un serial despre cum fiecare își poate găsi un loc în lume, chiar dacă este vorba de spațiu cosmic.

Elliott from Earth © Cartoon Network

Cu începerea producției planificată pentru luna septembrie, „Elliott From Earth' este cel mai nou serial original Cartoon Network care va fi produs de rețeaua din Europa, Orientul Mijlociu și Africa și, totodată, cea mai nouă producție realizată de echipa din spatele animației „Uimitoarea lume a lui Gumball'. Serialul este creat de Guillaume Cassuto – fost scenarist și compozitor pentru Gumball – care și-a unit forțele cu întreaga echipă de scenariști și editori pentru a aduce la viață acest proiect.

„Povestea lui Elliott era de mult timp în mintea mea. Faptul că am avut mai multe roluri în realizarea scenariilor pentru Gumball, mi-a oferit o perspectivă unică despre modul în care să aduc la viață un astfel de proiect. Sunt încântat să-l prezint lumii pe Elliott și foarte mândru că pot să am alături o astfel de echipă uimitoare în această călătorie. Sper ca fanii animației și copiii din întregul univers să-l îndrăgească pe Elliott la fel de mult ca și noi', a declarant Guillaume Cassuto, creatorul serialului Elliott from Earth.

Foto: Cartoon Network

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare