; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa „România, te iubesc!” revine cu un sezon nou de duminică. Care e subiectul primei ediții

Echipa „România, te iubesc!” revine de duminică la Pro TV cu un sezon nou. Care e subiectul primei ediții

12 March 2021

Scriu istorie pentru jurnalismul de investigație de mai bine de un deceniu – Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase revin cu noi ediții ale emisiunii „România, te iubesc!', duminica aceasta, de la 18:00.

Prima ediție este semnată de Cosmin Savu, sub o anchetă denumită „Gruparea criminală, brand de Capitală'. Cosmin a adunat informații din istoria organizațiilor criminale din București, din ultimii 31 de ani, și ne va prezenta cum au pus stăpânire clanurile de interlopi pe Capitală, cum au corupt autoritățile, dar și felul în care au sfidat legea și societatea.

Au ucis, tâlhărit, au vândut droguri și au sechestrat persoane, au făcut miliarde din activitatea infracțională. La nivelul capitalei sunt zeci de astfel de clanuri unite într-un singur scop – să facă bani cu orice preț! Dezechilibrează economia și influențează dezvoltarea sănătoasă a societății', a povestit Cosmin Savu.

Pentru conturarea unui material cât mai clar și obiectiv, Cosmin a vorbit cu deținuți, ofițeri sub acoperire, procurori și miniștri, a intrat în arhive și a făcut cercetări. Ce a descoperit, vedem împreună într-o nouă ediție marca România, te iubesc! duminică, de la 18:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare