; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon, 20 martie (5)

Echipa Războinicilor s-a dezbinat după dezvăluirile şi nominalizările din Arenă

21 March 2018

Jocul Arena „Exatlon' difuzat aseară la Kanal D, cel care oferă protecție învingătorilor, a fost condus detașat și câștigat de către Faimoși, cu 10 la 7, în pofida faptului că adversarii lor păreau că au o strategie pentru a-i învinge din a doua rundă, când se apropiau vertiginos de scorul liderilor.

Șoc total la „Exatlon', în ediția de aseară. Războinicii au fost puși din nou în postura de a-și nominaliza trei coechipieri spre eliminare, iar una dintre propunerile neașteptate a fost aceea ca echipa a desemnat-o pe Mariana. Cea de-a doua a venit din partea Alinei, player of the week, indicându-l pe Alex, iar Ionuț, castigatorul probei individuale, l-a propus spre eliminare pe Ștefan.

Aseară, în Arenă, apele erau tulburi, dezvăluirile despre atitudinea lui Ionuț față de colegi, presupusa dorință a acestuia de a-i invrăjbi au aprins spiritele printre Războinici. Conflictele și tensiunile mocnite izvorâte între Războinici și Ionuț făceau ca o singură echipă să fie împărțită în două tabere, motivele invocate fiind enumerate de fiecare dintre ei.

„Membrii grupului sunt nemulțumiti de atitudinea lui Ionuț și probabil, de felul în care reacționează în unele momente. Este greu ca el să vină și să se impună în fața echipei. Minte și asta creează confuzie în echipă', a acuzat Alex.

Și Alina a fost foarte vocală, susținându-i afirmațiile lui Alex în ceea ce îl privește pe Ionuț. S-a reluat și s-a dezbătut în detaliu fiecare intrigă și nemulțumire care îi macină pe Războinici, în urma discuțiilor încercând să se facă lumină. Colegii lui Ionut au sustinut ferm ca acesta mizeaza pe o strategie in jocul lui si ca, in drumul spre mult dorita victorie, dezbina si cucereste.

„Eu i-am spus clar! Ionuț, ești un mincinos! (…) Încercam să fiu foarte bună prietenă cu Ionuț și el, din nou, mi-a trădat încrederea!', a adăugat Alina.

„Pe scurt, Ionuț a spus că eu am hotărât ca Roxana să intre în joc, când eu nici măcar nu eram acolo. Cu mine, personal, știu că are ceva, mi-a si recunoscut antipatia lui față de mine. Cumva Ionuț aduce o energie ciudată în echipă, nu putem fi intr-o armonie totală', a povestit Ștefan, făcând lumina în cazul acuzațiilor aduse lui Ionuț.

Și Roxana l-a indicat pe Ionuț ca fiind singurul vinovat pentru destabilizarea echipei și pentru faptul că neliniștile și certurile i-au făcut ca de cele mai multe ori să piardă jocuri importante.

„Este important cum se simțim în timpul unui joc, ne influențează foarte mult starea de spirit. Așa cum s-a întâmplat când Ionuț a țipat la noi, la mine…', a încheiat Roxana.

În această seară începând cu ora 19:45, telespectatorii vor putea afla cine dintre cei trei propuși spre eliminare, Mariana, Ștefan sau Alex, va părăsi competiția și își va lua adio de la premiul de 100.000 de Euro.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare