Homepage  / Seriale / Seriale americane

Echipa „Outlander” a început să lucreze la următorul sezon al serialului

Echipa „Outlander” a început să lucreze la următorul sezon al serialului

de Redactia Tvmania

Sezonul 5 din „Străina” , „Outlander” în original, e în plină desfășurare, iar fanii se întrec în laude pe rețelele de socializare (episodul 7 ar fi de neratat!), dar în culise, echipa a început deja producția pentru următorul sezon, al șaselea, scrie Yahoo.

Informația a fost confirmată de actorul din rolul principal, scoțianul Sam Heughan (38 de ani), aka Jamie Fraser, care a răspuns așa, în timpul unui Q&A pe Twitter, unui fan care l-a întrebat dacă a citit deja scenariul pentru sezonul 6: 

 

„Da, am început. Episodul 1… Sunt încântat!”, a scris Heughan pe Twitter.

 

Faptul că se face și sezonul 6 nu e deloc o surpriză: informația a fost lansată încă din mai 2018, atunci când șefii Starz (postul ce produce „Outlander”) au înnoit serialul – în același timp – pentru sezoanele 5 și 6. Noutatea constă în faptul că echipa a intrat deja în pre-producție, desi e foarte probabil ca planurile să se schimbe din mers din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că acest sezon 6, care va avea 12 episoade și care adaptează cartea „Prin zăpadă și cenușă” (apărută și la noi) din seria imaginată de Diana Gabaldon, va ajunge pe ecrane anul viitor – asta în cel mai fericit caz.

Cât despre continuarea serialului cu un eventual sezon 7, n-ar fi chiar o chestiune imposibilă, potrivit sursei citate, asta în condițiile în care există destulă „marfă” despre aventurile lui Jamie Fraser și Claire Randall (Caitriona Balfe): aceeași Diane Gabaldon lucrează acum la cartea cu nr. 9 din serie, „Go Tell the Bees That I Am Gone”, pe care intenționează să o termine anul acesta.

Toate cele 5 sezoane din „Străina” sunt disponibile în România la Netflix.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton