; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei Cartoane Echipe_Moga_pana acum_new_ep6

Echipa lui Moga de la „Vocea României” mai are nevoie de un membru

24 October 2014

Fiecare seară de vineri înseamnă o nouă șansă pentru concurenții de la „Vocea României'. Drumul lor către o carieră muzicală începe aici și este ghidat de cei mai buni antrenori: Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă.

Unii concurenții au decis cu ce antrenor vor să meargă mai departe, alții au fost aleși de către aceștia. Unii au ales magia Loredanei, alții au ales veselia lui Smiley sau călătoria alături de Tudor, însă Marius Moga i-a cucerit prin realism.

Pentru Moga audițiile pe nevăzute au fost o surpriză și o gură de aer proaspăt. Multe voci minunate au ajuns în echipa lui și chiar unele la care nu s-ar fi gândit niciodată. Rock, pop sau muzica populară l-au făcut pe Marius să întoarcă scaunul și să lupte pentru concurenți.

Cei care fac parte din echipa lui Marius Moga sunt: Alexandra Bărăceanu, Ioan Bîgea, Alexandru Burghez, Florentina Mihai, Radu Mitrea, Eliza Manda, Diana Bucșă, Alexandra Dimitriu, Alina Dogaru, Florian Rus, Maria Constantin, Velle Marina și Brigitta Balogh.

Alexandra Bărăceanu are 19 ani și a intrat prima pe listă la Școala de Muzică. A cântat în corul școlii și a primit multe premii pentru asta, însă momentul cel mai important din cariera ei muzicală a fost atunci când a fost acceptată să cânte la vioară într-o orchestră germană. I s-a spus de multe ori că seamănă cu Alicia Keys și își dorește ca Vocea României să o apropie cât mai mult de îndeplinirea visului ei: să fie auzită de cât mai mulți oameni.

Eliza Manda cântă de când era mică si a absolvit liceul Dinu Lipatti din București, după care a devenit studentă a Academiei de Muzică la secția de pedagogie muzicală. Vocea României reprezintă pentru ea ocazia perfecta de a arăta publicului toate calitățile sale muzicale.

[Not a valid template]

Mai este doar un singur loc disponibil în echipa lui Marius, iar vinerea aceasta vom vedea cine este norocosul care va completa echipa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare