; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_1MIS9691

Echipa „iUmor” a început filmările pentru cel de-al doilea sezon

24 August 2016

iUmor revine în această toamnă la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon. Filmările tocmai au început, iar concurenții nu întârzie să apară cu cele mai amuzante numere, replicile dintre jurați sunt din ce în ce mai spumoase, momentele din concurs din ce în ce mai bine pregătite.  Dacă până acum, Mihai Bendeac era cel care empatiza cu concurenții, se pare că în acest sezon Cheloo este juratul tolerant și îngăduitor, un lucru de-a dreptul surprinzător chiar și pentru Mihai: ,,Tu ai devenit răbdător, iar Delia profesionistă, le-a spus juratul colegilor săi.

_1MIS9691

Situațiile altfel' nu au întârziat să apară încă din prima zi de filmare. O concurentă pregătită să câștige marele premiu a venit  cu actele pentru prima casă, fapt care i-a atras imediat atenția lui Cheloo. Întrebată de ce își dorește să câștige acest concurs, aceasta a răspuns că este stresată de rată, tocmai de aceea Cheloo i-a spus: ,,Eu îți achit garsoniera, și tu mie mașina. De ce să stau și eu în stres?.

Și în acest sezon Cheloo și-a pregătit pentru fiecare ediție un tricou cu mesaje care îl reprezintă. Acesta a povestit într-una dintre ediţiile primului sezon  că mesajele de pe tricourile din emisiune sunt foarte importante pentru el, atât pentru faptul că sunt o altă formă de a-şi exprima un punct de vedere, cât şi pentru că unii dintre concurenţi – care sunt mai slabi de înger – pot fi intimidaţi de ele.

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare