; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon_Stefan

Echipa „Exatlon” România a pierdut, luni seară, noua contruntare cu mexicanii. Cine va fi eliminat în ediția de marți

13 February 2018

Luni seară, în competiția internațională „Exatlon' România versus „Exatlon' Mexic, concurenții țării noastre au oferit momente memorabile, în ciuda faptului că au pierdut lupta cu adversarii. În final, echipa Mexicului a câștigat competiția cu 10 la 5 în fața echipei României, dar Războinicii și Faimoșii au luptat până în ultima clipă cu demnitate, au pierdut de multe ori la limită, diferența de scor fiind făcută la secundă.

Faimoșii și Războinicii și-au unit forțele și reprezentanții României au trimis în competiție cei mai buni atleți, pe traseul foarte bine cunoscut de adversari. Aceștia au avut avantajul faptului că se află în concurs de mai bine de patru luni.

 Mariana, Ionuț, Ștefan și nou venită Larisa Vasile au înscris puncte importante pentru România. Uniți că o echipa adevărată, cele două tabere au făcut front comun împotriva adversarilor și românii au avut capacitatea să revină de fiecare dată. Uralele de lupta de pe margine, strigătele de susținere se auzeau ca într-o adevărată Arena, pentru competitorii țării noastre: Diana Belbiță și Giani Kiriță au susținut-o neîncetat pe Mariana pe tot parcursul meciului cu Mexic.

 Vezi galeria foto >

Deși au avut unele divergențe în trecut, în concursul din Republica Dominicană, iată că în meciul internațional cu Mexic, Giani Kirita a mizat pe forta și puterea de învingătoare a Marianei, susținând-o total. Ca un adevărat antrenor, fostul fotbalist al clubului Dinamo i-a oferit Marianei indicii prețioase, în lupta cu adversarii.

Dă-i din mijloc, înțelegi!? Ca să se ducă toate, dar pune-le puțin instabil, că tu ajungi maxim cu două secunde sau trei în urmă. Deci, ai timp, să nu te panichezi, da?', a îmbărbătat-o Giani Kirita pe Mariana, înainte ca aceasta să intre pe teren.

Discuția dintre ei s-a pecetluit cu o strângere fermă de mână, Mariana confirmându-i lui Giani că a înțeles pe deplin strategia: Gata, baby, gata, hai!'.

Deși mexicanii au condus tabela de marcaj, concurenții României au oferit surprize plăcute celor din fața micilor ecrane, reușind un meci de mare anvergură, reconfirmând încă o dată valoarea echipei României.

În această seară urmează o nouă ediție „Exatlon' plină de tensiune; Faimoșii vor afla cine va părăsi echipa în urma votului publicului. Nominalizații sunt Ion Oncescu, Florian Sendroiu și Diana Bulimar. Nu ratați, astăzi, de la 19:45, o nouă etapă de cumpănă în evoluția echipelor de la „Exatlon'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare