; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa din „Pariu cu viaţa” a filmat scene romantice

12 March 2012

Episodul de luni, 12 martie, difuzat de la ora 20.30 la PRO TV aduce în faţa telespectorilor una dintre cele frumoase experienţe trăite de membrii LaLa Band în cadrul proiectului « Pariu cu viaţa » – secvenţele filmate iarna la Susai, într-un peisaj de vis.

Plecarea la munte a fost organizată de Ioana în ideea de a-l face pe Andrei să se simtă mai bine: Excursia a fost pregatită de Ioana pentru a-l binedispune pe Andrei, având în vedere  că trece printr-o perioadă delicată, pierzându-şi vederea', declară Alina Eremia.

Aşa cum era de aşteptat, munca s-a contopit cu plăcerea, iar weekend-ul la Susai a fost o adevarată distracţie pentru tinerii actori din Pariu cu viaţa'.

Filmările nici că puteau decurge mai bine, entuziasmul şi veselia noastră, peisajul de basm, totul ne-a fermecat încât nici nu am mai resimţit temperaturile cu mult coborâte sub minus. A fost cea mai frumoasă vacanţă muncită, de departe cea mai reuşită deplasare. Tot timpul am fost puşi pe şotii, iar băieţii găseau o adevărată încântare să le îngroape pe fete în zăpadă, fetele ieşind cel mai rău din toată treaba', povesteşte Alina Eremia.

Sara îşi urmează colegii la munte, însă starea ei de spirit nu este tocmai bună: Ea ajunge la Susai după ce îl prinde pe Cristi înşelând-o, aşa că este foarte nervoasă. Am filmat cu Dima şi cu Alexia, pentru că se formează un triunghi foarte interesant, o intrigă în care fiecare dintre părţile implicate are dreptatea ei', mărturiseşte Sore.

dscn6373_resize

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare