; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Rimesc si Pavel Bartos

Echipa de juraţi de la „Vocea României” se schimbă! Cântăreaţa Irina Rimes este primul nume divulgat!

04 June 2018

La finalul galei „Românii au talent' din 1 iunie, telespectatorii au aflat cine este primul antrenor din sezonul 8 al concursului muzical „Vocea României' – Irina Rimes. În finala show-ului de la Pro TV, artista în vârstă de 26 de ani a cântat două dintre piesele ei.

Irina este primul antrenor din sezonul 8 „Vocea României', însă acesta este doar începutul. Schimbările continuă și noi antrenori sunt gata să-și ocupe locurile pe scaune și să înceapă competiția!

Pavel Bartoș și Irina Rimes

Irina Rimes este nerăbdătoare să descopere cele mai bune voci din România, să aducă în echipa ei concurenți plini de entuziasm, să lucreze împreună cu ei, să compună, să creeze și să-i ajute să se dezvolte pe plan muzical.

Fericită că va face parte din echipa emisiunii – jurizate anul trecut de Smiley, Loredana, Tudor Chirilă şi Adi Despot – Irina a declarat: „'Vocea României' este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea'.

Originară din Republica Moldova, Irina a cucerit inimile tuturor celor din țara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista și-a dorit să cucerească și scena muzicală din România și a reușit. Ea s-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile muzicale din România, „Visele'.

Ulterior, ea a demonstrat că este mai mult decât o voce foarte bună. Irina scrie versuri, compune și, de-a lungul timpului, a colaborat cu mai mulți cântăreți români ale căror hit-uri precum „Cum ar fi' – Inna, „Ieri erai' – Raluka, „Dor de tine' – Antonia, „Poartă-mă' – Alina Eremia sau „Sunt puternică' – Andra poartă semnătura ei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare