Homepage  / Televiziune

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la Asia Express 2024. „Știam că au ajuns cu toții înaintea noastră”

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la Asia Express 2024. „Știam că au ajuns cu toții înaintea noastră”
22

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată joi, 5 septembrie 2024, când trei echipe au luptat în cursa pentru ultima șansă. Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson; Betty Salam și Cătălin Vișănescu; Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt echipele care au riscat eliminarea pe Drumul Zeilor. Iată cum s-a terminat cursa și care a fost echipa care a ajuns ultima la Irina Fodor.  

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la Asia Express 2024 

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson; Betty Salam și Cătălin Vișănescu; Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt echipele care s-au confruntat în cursa pentru ultima șansă, la Asia Express, în ediția de joi, 5 septembrie 2024. Una dintre echipe a făcut o greșeală pe traseu, însă clasamentul final a rămas același, în ciuda erorii.  

Vlad și Andrei au terminat primii și mai aveau o ultimă misiune de îndeplinit pentru a complete ritualul. Au fost nevoiți să meargă să ude o statuie a lui Buddha, dar le-a fost foarte greu să găsească o mașină, dat fiind faptul că erau uzi leoarcă. Cei doi au prins un tuktuk care să îi ducă. Anca și Andreea au fost la fel de norocoase, găsind și ele un alt tuktuk. Betty și soțul ei au reușit să ajungă la templul indicat în plic după ce au găsit o mașină, potrivit a1.ro.

Anca și Andreea nu au avut răbdare să stropească statuia și au ales o altă statuie a lui Buddha și au vărsat la baza ei tot bolul cu apă. Apoi, cele trei echipe au fost nevoite să facă iar autostopul și să ajungă la Irina Fodor. Prima echipă care a ajuns la prezentatoarea show-ului a fost formată din Vlad Condurache și Andrei Ursu. 

Pe locul doi au ajuns Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Irina le-a spus că au făcut o greșeală în timpul misiunii de purificare. Ele trebuiau să aibă hainele pe ele și să aștepte să fie udate pentru ca mai apoi să le stoarcă. În ciuda acestei greșeli, clasamentul a rămas același.  

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la Asia Express 2024  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Betty și Cătălin au rămas ultima echipă care a ajuns la Irina. Din fericire, totemul a fost verde, iar Betty și Cătălin au rămas în competiție. 

Eu nu aveam emoții. Știam că au ajuns cu toții înaintea noastră”, a spus Betty, care a pornit în cursă cu piciorul accidentat, motiv pentru care nu s-a putut mișca la capacitate maximă.  

A fost grea cursa asta. Ne-am și ciondănit puțin. Clachezi. Cam despre asta este vorba în Asia Express”, i-a spus Cătălin Irinei Fodor.  

Chiar sunt bucuros că am rămas să continui aventura asta- și provocările”, a spus Cătălin, după ce a văzut că totemul este verde.  

Ne părea rău să plecăm de lângă ceilalți. Practic, suntem o familie. A doua familie, cum s-ar spune”, a declarat și Betty. 

Sursa foto: Instagram, captură de ecran, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton