Homepage  / Televiziune

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la America Express 2023, sezonul 2. Ce culoare a avut soarele

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la America Express 2023, sezonul 2. Ce culoare a avut soarele
4

de Roxana Mirea,

Trei echipe au fost în pericol de eliminare, aseară, 25 octombrie 2023, la America Express, sezonul 2. Votul a fost unul tensionat, iar Alexia Eram a izbucnit în lacrimi. „E cel mai urât sentiment să încasezi voturi unul după altul”, a spus ea. Iată care este echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă, la America Express 2023, sezonul 2, și ce culoare a avut soarele.  

Cine a fost în pericol de eliminare la America Express – 25 octombrie 2023 

Trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă, aseară, 25 octombrie 2023, la America Express, sezonul 2, de la Antena 1. Două echipe au intrat automat în cursă, aceastea fiind Iulia Albu și Mike și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Apoi, Irina Fodor a dat start votului pentru a se decide cine este cea de-a treia echipă condamnată să intre în cursă. A fost egalitate de voturi între Aris și Alexia Eram și Ada Galeș și mama ei, dar în cursă au intrat copiii Andreei Esca pentru că au ajuns mai târziu la Irina Fodor în cursa anterioară.  

Înainte de-a porni la drum, concurenții au trecut printr-o probă ce i-a pus să meargă cu tiroliana la o înălțime amețitoare și apoi, la întoarcere, să meargă pe un pod mobil. Așa s-a decis ordinea plecării în cursa pentru ultima șansă. Cele trei echipe au fost nevoite să învețe mișcări de toreadori, apoi aventura a continuat la un turn extrem de înalt, unde un rebus aștepta să fie rezolvat, potrivit a1.ro.

Echipa care a pierdut cursa pentru ultima șansă 

Testul curajului a continuat cu realizarea unui puzzle după ce piesele au fost culese dintr-un ring cu un taur adevărat. Echipa care a găsit capul de taur cu ochi și a ajuns prima la Irina Fodor a fost cea formată din Iulia Albu și Mike.

 „A fost o experiență unică, nu credeam că o să trăiesc vreodată așa ceva”, a zis Iulia Albu. 

Apoi, și-au făcut apariția Alexia și Aris Eram, iar Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au clasat pe ultimul loc. Irina Fodor a deschis cufărul și soarele a fost verde, așa că cei doi concurenți s-au salvat de la eliminare.  

Cine a fost în pericol de eliminare la America Express – 25 octombrie 2023  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În momentul în care am văzut soarele ăla verde, am început să plâng de fericire”, a spus Cleopatra Stratan. 

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton