Homepage  / Televiziune

Echipa care a câștigat prima imunitate din Malaezia, la Asia Express 2024. „Nu mi-a venit să cred”

Echipa care a câștigat prima imunitate din Malaezia, la Asia Express 2024. „Nu mi-a venit să cred”
12

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată luni, 30 septembrie 2024, la Antena 1. Irina Fodor a dat startul primei curse pentru imunitate din Malaezia. Echipele au avut de trecut o serie de misiuni foarte dificile, care le-au pus la încercare rezistența fizică și răbdarea. Iată cine a câștigat imunitatea.  

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 30 septembrie 2024 

Concurenții de la Asia Express au luptat pentru prima imunitate din Malaezia, în ediția de luni, 30 septembrie 2024. Prima misiune s-a desfășurat la plantația de nucșoară unde echipele au avut de cules câte 30 de fructe coapte, misiune care a fost urmată de altele, tot mai dificile.  

Cu 100 de grame de nușcoară rasă, concurenții au ajuns la misiunea din piață unde au învățat să facă leacuri din plante medicinale. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au ajuns primii și au avut posibilitatea de a alege pentru ei și pentru adversari „bolile” ce au nevoie de tratament, potrivit a1.ro. 

Cursa spre imunitateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Pentru noi a contat să vedem de câte plante au nevoie concurenții ca să facă misiunea respectivă pentru că despre asta era vorba”, a spus concurenta. 

Astfel, ei și-au adjudecat gelozia (4 plante). Anca și Andreea au primit aroganța (6 plante). Carmen și Andreea au primit furie (6 plante). Adi și Cosmin au primit nervozitate (5 plante). Ioana și Mane au primit bârfa (5 plante). Vicotor și Selina au primit tulburări sexuale (5 plante). Nicolai și Sorin au primit lenea (4 plante). 

Concurenții au luptat cu toate forțele pentru a ajunge primii la Irina Fodor, dar și cantitatea de ceai cu care au reușit să ajungă la finalul cursei a făcut diferența. Astfel, deși plecaseră primii, Oana și Găinșă, au ajuns pe locul 2. Ioana State și Mane Vociu au sosit primii, cu cantitatea corectă de ceai și au obținut imunitatea.  

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 30 septembrie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

„Ce? N-are cum! Nu mi-a venit să cred”, a spus comediantul. 

„Părea atât de departe de noi această reușită. E o reușită imensă pentru noi. Mi se pare că a venit la momentul potrivit”, a reacționat și coechipiera 

Nu bucurăm pentru ei că nu au câștigat niciodată nimic. Și ne dăm seama că în această competiție se răstoarnă totul. E ca și cum ai arunca cu zarurile”, au completat Nicolai și Sorin. 

În ceea ce privește jocul pentru amuletă, echipele care s-au calificat sunt Anca și Andreea, de pe primul loc, urmare îndeaproape de Carmen și Andreea, Adi și Cosmin. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton