Homepage  / Televiziune

Echipa care a câștigat imunitatea mică, la Asia Express – 10 septembrie 2024. „Niciodată în viața mea n-am trăit așa senzații”

Echipa care a câștigat imunitatea mică, la Asia Express - 10 septembrie 2024. „Niciodată în viața mea n-am trăit așa senzații”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată marți, 10 septembrie 2024, iar concurenții au luptat pentru imunitatea mică, după ce Carmen Negoiță și Andreea au câștigat imunitatea mare. Iată ce echipă a scăpat de pericolul eliminării de pe Drumul Zeilor.

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 10 septembrie 2024 

Concurenții de la Asia Express au luptat marți, 10 septembrie 2024, pentru a doua imunitate din această etapă de la Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1. Dacă pentru Oana Paraschiv, coechipiera lui Mihai Găinușă, autostopul a devenit un obstacol extrem de tensionat, care i-a întins nervii la maximum, pentru Victor Slav și Selina, bicicleta cu trăsură s-a dovedit un mijloc de transport greu de stăpânit. Cuplul a trecut printr-un moment foarte dificil în cursa de aseară, după ce a plonjat în apă într-o clipă de neatenție.  

M-au trecut toate stările: de panică, frică, realizare a momentului…Treaba asta pe mine m-a doborât”, a spus Selina. „La un moment dat, am văzut o aglomerație de oameni, două persoane erau în apă și se tot scufundau… Nu înțelegeam ce se întâmplase”, a povestit Nicolai Tand. 

După ce toate echipele au ajuns rând pe rând la Irina, fiecare dintre concurenți au simțit un nod în gât în momentul deschiderii caietului pentru a observa locul pe care s-au clasat. Imunitatea a fost câștigată de una dintre echipele care au plecat printre ultimele. Este vorba despre Sorin Brotnei și Nicolai Tand. 

„Nu pot să cred!” a strigat Sorin îmbrățișându-l pe Nicolai și ridicându-l de la sol de bucurie, potrivit a1.ro.

Cei doi nu au scos prea multe cuvinte, dar fericirea li s-a văzut pe chip și, mai ales, în gesturi! 

Niciodată în viața mea n-am trăit așa senzații, n-am avut așa senzații intense”, a adăugat Sorin la testimonial. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 10 septembrie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Senzația asta e greu s-o descriu. Nu ne-a trecut prin cap o secundă că noi am putea avea imunitate! Niciodată! Am plecat pe penultimul loc, dar am ajuns pe primul. Pentru mine era inimaginabil. E o satisfacție! Moroșenii pe unde merg nu se lasă. Noi suntem aprigi!” a precizat și Nicolai Tand. 

Celelalte echipe au fost nevoite să își caute cazare, iar reacțiile au fost pe măsură. De asemenea, ultimele două echipe care au ajuns la Irina și una votată, vor intra în cursa pentru ultima șansă. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton