; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Captura Asta i Romania 1

Echipa „Asta-i România” ajunge în Ferentari

17 June 2016

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, echipa emisiunii Asta-i România!' îi invită pe telespectatorii Kanal D într-o vizită în Ferentari. Filmarea reportajului a avut loc cu câteva zile înainte de alegerile locale, prilej' pentru autorități să le arate locuitorilor că le pasă de ei. În ghetourile mizere, oamenii trăiesc laolaltă cu șobolanii care circulă nestingheriți printre gunoaie. O senzație de leșin te încearcă doar dacă privești, darămite să mai și simți mirosul!

captura Asta-i Romania 1

Le facem buzunarele pline și după aia fac un rahat aici!', se plânge un bărbat. Desigur, se referă la cei pe care îi vor vota. Nu se mai lasă păcăliți de autorități, dar sunt permanent păcăliți de viață. Să te naști și să trăiești aici pare un blestem. Dar azi este sărbătoare în cartier: oamenii ies la ferestre să vadă cum este spălat asfaltul.

captura Asta-i Romania 3

Să se spele zi de zi, cum se spală pe alte bulevarde! Întrebați-i pe dânșii, că vin la două săptămâni să ne ia gunoiu… Acum, de alegeri? Din cauza alegerilor? Automat că din cauza alegerilor', se revoltă altul.

captura Asta-i Romania2

În această colonie a săracilor în care e strânsă parcă toată mizeria lumii, doi copii se joacă la două palme de gunoiul care mustește pe caldarâm! Alți doi puști se joacă efectiv în mormanele de deșeuri, printre seringi folosite de drogați și de gunoaie de tot felul. Mai încolo, alții agonizează purtați în lumea viselor cu substanțe interzise.

Fără speranță, fără orizont, aceasta-i viața oamenilor din Ferentari.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 20.00, la „Asta-i România', un reportaj care nu te poate lăsa indiferent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare