Homepage  / Televiziune

O echipă nu a mai putut continua cursa, la Asia Express 2024. A fost adusă cu mașina de producție la Irina Fodor. „E puțin frustrant”

O echipă nu a mai putut continua cursa, la Asia Express 2024. A fost adusă cu mașina de producție la Irina Fodor. „E puțin frustrant”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată luni, 9 septembrie 2024, la Antena 1, iar echipele au luptat pentru imunitate, în a doua etapă de pe Drumul Zeilor. Pe de altă parte, din cauza unei accidentări, una dintre echipe a fost adusă la Irina Fodor cu mașina de producție. Iată ce s-a întâmplat.  

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 9 septembrie 

Echipele au luptat pentru imunitatea mare, în ediția de luni, 9 septembrie 2024, a emisiunii Asia Express. Pentru această recompensă, echipele s-au confruntat cu câteva probe extrem de solicitante fizic. 

Având în vedere că Betty Salam s-a accidentat la picior în una dintre edițiile anterioare, ea nu a putut să ducă la bun sfârșit proba. Ea și Cătălin Vișănescu au întâmpinat dificultăți în cursă și au terminat ultima misiune la o oră târzie. Așadar, au fost scutiți de autostop și au fost aduși cu mașina de producție la Irina Fodor. 

Nu ne-am bucurat prea tare pentru că a trebuit să mergem cu mașina de producție. E puțin frustrant pentru că știi că ai întarziat atât de tare încât mașina de producție trebuie să te ducă până la Irina. Îmi doresc din tot sufletul să rămân optimistă, dar faza cu piciorul nu cred că va trece atât de repede. Chiar dacă vreau, nu pot. Nu mă lasă!”, a spus Betty Salam, potrivit a1.ro.  

Ulterior, Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare. Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au câștigat imunitatea, la Asia Express, în ediția de ieri, 9 septembrie 2024. Ele au avut avantajul de a pleca primele în cursă datorită jocului de amuletă câștigat anterior. Chiar dacă aveau un joker, nu l-au folosit și au câștigat cursa. 

Cine a câștigat imunitatea, la Asia Express – 9 septembrie  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Betty încă se resimte. Nici Cătălin nu s-a simțit prea bine azi, așa că ei au ajuns la mine ultimii. Cu mult înaintea lor au venit Ioana și Mane. Andrei și Vlad, pe locul 7. Cu mult înaintea lui Andrei și a lui Vlad au ajuns Victor și Selina. Cu 3 minute înainte de Victor și Selina au ajuns Mișu și Oana. Nicolai și Sorin au ajuns pe locul 4. Cosmin și Adi, sunteți pe locul 3! Au rămas 2 perechi. În această etapă imune sunt Carmen și Andreea! Anca și Samsonica au ajuns pe locul 2!”, a anunțat Irina Fodor. 

Carmen și Andreea au fost foarte fericite când au aflat că au câștigat și că vor avea privilegiul de a se odihni timp de două zile. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton