Homepage  / Vedete româneşti

Ecaterina Ladin, tratament eficient în Las Fierbinți. „Dalida este pastila efervescentă cu vitamine”. EXCLUSIV

Ecaterina Ladin, tratament eficient în Las Fierbinți. „Dalida este pastila efervescentă cu vitamine”. EXCLUSIV
18

de Cătălina Matei,

Colorată, la propriu și la figurat, energică și amatoare de combinații, dar și aprigă atunci când sare în ajutorul vreunui consătean, Dalida este cel mai bun „supliment” din „Las Fierbinți”. Cel puțin așa o percepe Ecaterina Ladin, cea care o interpretează în serialul de la Pro TV... ca pe o pastilă ce se eliberează fără prescriție medicală și care dă dependență! În sensul bun!

Figură emblematică în serialul „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV de mai bine de 10 ani încoace, Dalida este una dintre cele mai recognoscibile figuri de pe micul ecran, căci Ecaterina Ladin a reușit să o transforme într-o capodoperă. Și nu vorbim aici doar despre garderoba și accesoriile extrem de colorate, într-o contradicție cu stilul Ecaterinei din viața de zi cu zi. Căci, mămică a trei băieți deja, actrița preferă nunațele mai conservatoare.

Aflăm mai multe în cele ce urmează…

În urmă cu mai bine de 10 ani, ai întârziat la castingul pentru „Las Fierbinți”. Cum crezi că ar fi arătat viața ta fără Dalida?

Cred că întârziatul ăsta mi-a adus norocul de a juca în cel mai urmărit serial din România. Ha ha! Și când spun asta, o zic cu așa mare mândrie, că nu îmi încap în piele. Îmi spunea cineva, la un moment-dat, că făcând un exercițiu de imaginație,  nu își poate închipui rolul ăsta jucat de altcineva. Viața fără rolul ăsta, nu ar mai fi fost așa, asta este clar. Dalida a adus mult plus în viața mea, dar și eu am adus-o pe ea la un nivel la care să fie fantastic de iubită de către public.

Atât timp cât vor exista oameni minunați care vor scrie scenarii, cred că este personajul cu care voi ieși la pensie. Dar, cum există și varianta de pile prin primării,  cred că Dalida va fi secretara lui Vasile, mult, și după pensie. Haha!

După atât de mult timp, te mai poate surprinde ceva la personajul tău?

Da. Chiar și după 24 de sezoane, Dalida este pastila efervescentă cu vitamine. Dalida este colorată și la port și la comportament. Îi plac combinațiile din care câștigă și ea ceva, dar nu suportă să  fie oamenii din comună luați în batjocură. Este foarte sufletistă, dar și aprigă, atunci când simte că e luată peste picior. Ce mă mai surprinde, încă, la ea, este că nu știi niciodată cu cine joacă în echipă.

Până la urmă, nici nu e de condamnat. Ea, în fișa postului, are trecut să îi meargă ei bine.

Garderoba ei este una extrem de vie și de colorată. Ce ai împrumuta din ea? Dacă nu ai făcut-o deja…

Da, garderoba ei este foarte colorată și nu ne potrivim deloc, la asta. Sunt destul de conservatoare, în ceea ce privește culorile.  Îmi place să mă  îmbrac în câteva culori, în niciun caz țipătoare și înzorzonată.

Dacă aș împrumuta ceva de la Dalida, ar fi mărgele, primul rând de mărgele, dacă mă înțelegi. Și anumite perechi de cercei îmi plac, dar nu le-aș purta în același timp cu mărgelele.

Chimia dintre tine și colegii tăi este incontestabilă. Cât de tare vă distrați în pauze, la filmări?

Fără chimie, nu am fi ajuns până aici. Normal că  e amuzant, însă, nu e o hăhăială continuă, să știi. Sunt momente când se râde ca la balamuc, într-adevăr, dar sunt zile când avem de filmat la exterior și vremea nu e atât de prietenoasă. Se trage repede, profi, că avem experiență și mergem mai departe.

Clar că bâlbele sau vreun cuvânt băgat din burtă fac deliciul tuturor și sunt convinsă că publicul are impresia că asta facem, încontinuu, pe platoul de filmare. Dacă noi ne distrăm, avem energie bună și așa livrăm un produs de calitate superioară pe micile ecrane.

ecaterina-ladin-las-fierbinti-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Care sunt cele mai memorabile reacții din partea oamenilor obișnuiți atunci când te recunosc pe stradă ori la magazin?

Chiar dacă nu sunt atât de regonoscibilă, precum colegii mei, atunci când oamenii îmi aud vocea, întorc capul și se uită mai atent. Cum spuneam mai devreme, eu și Dalida ne îmbrăcăm de la magazine diferite. Haha!

În general, mi se adresează cu „doamna Dalida” și mă roagă să îl mai pun la punct pe primar că prea si-a luat lumea în cap. Sau mirându-se că mă întâlnesc, se bucură că îmi pot spune părerea despre serial, personaj și că sunt mult mai frumoasă, în realitate.

Mă simt măgulită,  îți dai seama. E un sentiment foarte frumos și este dovada că ceea ce fac, ajunge în inimile telespectatorilor. Ce mi-aș putea dori mai mult?

Între timp, ai devenit mămică a treia oară. Felicitări! Într-un fel sau altul, băieții tăi sunt „fierbințeni”. Cât de ușor sau de greu ți-a fost la filmări, însărcinată fiind?

Vă mulțumesc pentru felicitări. Da, ei toți trei sunt parte din proiectul „Las Fierbinți”. Am fost ca orice gravidă care merge la serviciu, până în ultima zi de sarcină.

Eu, spre deosebire de cea care are un job și un concediu exact, am două sau trei perioade în an când filmez la serial și mai am proiecte și în teatru. Normal că în perioadele de sarcină m-am simțit mai epuizată.

La ultima sarcină a fost mai dificil. Am întâmpinat niște complicații și stările de rău mi-au încetinit ritmul. Mi-am dorit să și filmez, dar să fim și sănătoși, atât eu, cât și micuțul Roman. Însă, pentru că ceea ce fac e o plăcere, mi-am dus jobul la capăt cu brio.

Și cum faci față acum cu trei băieți? Patru, cu soțul…

Ei bine, aceasta e o întrebare care ne doare. Hahaha! E dificil să mă împart. Încerc să le fac pe toate și, bineînțeles, că nu îmi ies la timp. Și nu că aș fi vreo control freak. Departe de mine. Eu îmi doresc să le dau tuturor o parte din mine, pentru că așa mă încarc eu, dăruind. Dar, sunt epuizată.

Cel mic este destul de dependent de mine, Petru este încă, mic și își dorește partea lui de drăgăleală. Marcu are nevoile lui de școlar și de timpul petrecut cu mine și tatăl lui, și soțul care încearcă să fie un echilibru pentru mine, să nu clachez.

Pe lângă toate astea, sunt zeci de scenarii de învățat, la „Fierbinți” și la teatru.

E o perioadă destul de tensionată,  dar, cu timpul, lucrurile se vor echilibra, se vor însura și voi sta și eu liniștită. Deci, mai am ceva de așteptat.

ecaterina-ladin-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

Ce îți place să faci cel mai tare când ai timp doar pentru tine? Ce-i drept, cu un bebe e cam greu de închipuit așa ceva…

Tocmai ce spuneam… din cauza împărțitului între familie și carieră, fiecare cu nevoile sale, îmi este greu să mă mai văd și pe mine. Ceea ce cred că e greșit.

Am ajutor pentru cei mici și chiar dacă în ultima perioadă nu am mai citit o carte și îmi e dor, încerc să îmi iau ceva timp liber, doar pentru mine, să beau un cappuccino bun sau să ascult un podcast de calitate, în căști, bineînțeles.

Dacă sunt acasă și băieții mari sunt la școală și grădiniță, când nu am de spălat, făcut mâncare sau curățenie, când doarme cel mic, ascult o muzică bună, mă uit la un film relaxant. Dar, cum lucrurile frumoase nu durează mult, că timpul, parcă, se contractă când sunt ei la școală, și perioada mea de relaxare trece repejor.

În ce alte proiecte ești implicată?

Am două proiecte, la Wondertheater. „Prenumele” și „Cina de adio” sunt două comedii pe care le iubesc din inimă și cei mai mulți spectatori pleacă de la teatru cu febră abdominală, de râs. Sunt bine, așa, cu proiectele astea, momentan.

Îmi doresc să fac mai multe, dar ziua nu are 48, 50 de ore, așa cum mi-ar fi de folos.

ecaterina-ladin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 18

Ce crezi că îți lipsește în momentul de față?

Vaaai! Liniște și somn! Dezvolt? Dezvolt!

Slavă Cerului, suntem sănătoși cu toții și mai mult de atât nu îmi pot dori. Dar, un somn de vreo 3 zile, să nu mă deranjeze nici musca, într-o liniște care să îmi relaxeze toți mușchii și sufletul… Tânjesc tare după asta.

Așteptăm să se mai încălzească vremea și vom merge și la Fierbinți unde avem o căsuță, vom merge și la mare, la Costinești. Dacă voi avea și ajutoarele cu mine, poate, voi reuși să mă echilibrez cu somnul și să mă mai relaxez. De liniște, nu se pune problema în următorii 7 ani. Deci, nici nu mă mai gândesc! Haha!

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton