Homepage  / Vedete româneşti

Ecaterina Ladin și-a botezat cel de-al treilea copil. Roman Cassian a avut șase perechi de nași, iar invitații au dansat până în zori

Ecaterina Ladin și-a botezat cel de-al treilea copil. Roman Cassian a avut șase perechi de nași, iar invitații au dansat până în zori
15

de Cristina Țapu,

Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil, pe Roman Cassian, alegând șase perechi de nași pentru acest eveniment special. Micuțul, al treilea băiat al actriței din „Las Fierbinți" și al soțului ei, Laurențiu Ladin, a fost cuminte pe toată perioada ceremoniei. După botez a avut loc o petrecere cu peste 100 de invitați care au dansat și s-au distrat până în zorii zilei. Iată imagini de la botezul lui Roman Cassian!

Ecaterina Ladin și-a botezat cel de-al treilea băiețel

Ecaterina Ladin a organizat o petrecere de neuitat, cu peste 100 de invitați, pentru cel de-al treilea fiu al său. Roman Cassian, născut pe 11 decembrie, a fost botezat zilele trecute, deși în preajma sărbătorilor pascale s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost internat mai multe zile în spital alături de mama sa.

botez-roman-cassian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Actrița care o interpretează pe Dalida în „Las Fierbinți” a fost înconjurată de aproape toți colegii din serialul-fenomen de la PRO TV, precum și de familia sa din Chișinău și București, la o petrecere care a ținut până în zori. Botezul micuțului a reunit aproape 100 de invitați, iar atmosfera a fost una pe care invitații nu o vor uita prea curând.

Botezul micuțului Roman Cassian a fost un moment foarte important pentru actriță și soțul său, iar cuplul a ales nu mai puțin de șase perechi de naș pentru acest eveniment special din viața de familie.

Roman Cassian a fost internat în spital cu doar câteva zile înainte de botez

Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul Dalidei din „Las Fierbinți”, a fost nevoită să meargă la spital cu fiul ei înainte de Paște. Deși își dorea să petreacă sărbătorile la mare alături de soțul ei și de copii, planurile le-au fost date peste cap. 

ecaterina-ladin-familie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Mama și fiul au fost nevoiți să rămână în spital pentru câteva zile și au fost externați abia în a treia zi de Paște, după ce Romana primit diagnosticul de bronșiolită și pneumonie. Din fericire, Roman s-a refăcut rapid și a putut fi botezat la data planificată.

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au doi trei, Marcu și Petru și Roman Cassian. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

Actrița și-a încheiat colaborarea profesională cu firma soțului ei exact în momentul în care a primit rolul Dalidei în „Las Fierbinți” și a început relația romantică chiar în ziua în care PRO TV a difuzat primul episod al serialului de comedie.

Sursă foto: Instagram Ecaterina Ladin – Revista Viva!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton