; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG 20180404 WA0006

Ecaterina Ladin s-a izolat în Fierbinți, localitatea în care se desfășoară filmările serialului „Las Fierbinți”

26 March 2020

Actrița Ecaterina Ladin cunoscută și după numele personajului „Dalida' pe care îl interpretează în serialul de comedie „Las Fierbinți' difuzat la Pro TV s-a izolat alături de familia sa chiar în localitatea Fierbinți, unde filma pentru serialul în care joacă.

Filmările pentru „Las Fierbinți', dar și spectacolele de teatru sunt sistate în această perioadă, așa că actrița a decis să se retragă la casă, deși în mod normal locuiește în Capitală. 

„Avem o casă în Fierbinți, familia a cumpărat această casă, avem grădină, avem livadă și ne-am autoizolat aici, crezând că e mai bine pentru copil să stea și afară în grădină, decât într-un apartament cu trei camere și să nu avem voie să ieșim în parc. Bineînțeles că pentru el este foarte bine și de când suntem aici tot strigă că e fericit', a declarat, pentru publicație Libertatea, Ecaterina Ladin. 

Actrița respectă distanțarea socială, așa că în „Fierbinți' cercul este unul restrâns: ea, soțul și fiul lor.

„Nu ieșim, ne-am făcut provizii, încercăm să nu interacționăm cu oamenii. Trebuia să plecăm la Chișinău, dar nu am mai plecat ca să nu intrăm în contact cu mama mea, care are 77 de ani. Și ea stă acolo izolată, bineînțeles că vorbim în fiecare zi la telefon, e bine, dar e tristă că nu ne putem vedea și că stă în casă fără să își vadă nepoții sau copiii',  a povestit actrița pentru susra mai sus menționată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare