; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ecaterina ladin

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, pregătită de muncă, la 3 luni de când a născut

18 May 2021

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți', devenea mămică pentru a doua oară în urmă cu trei luni, când l-a adus pe lume pe micuțul Petru.

Deși nu a trecut mult timp de atunci, actrița a revenit pe scena teatrului, dar și pe platourile de filmare de la Pro TV.  Începând de luni, 17 mai, au început filmările pentru un nou sezon „Las Fierbinți, iar Ecaterina Ladin a preferat să nu stea prea mult în concediu de maternitate, lucru pe care l-a făcut și în cazul primului copil:

 „O să iau și copilul la filmari cu mine, îl alăptez acolo. Are 7 kg acum Petru, si-a revenit bine de tot, pentru că el s-a născut prematur. A venit cu două săptămâni mai devreme pe lume. Era micuț rău de tot când l-am născut, a declarat actrița, în cadrul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV.

 Vezi galeria foto >

Ecaterina Ladin nu se grăbește cu botezul

Chiar dacă s-au mai relaxat restricțiile, Ecaterina Ladin a mărturisit că nu se grăbește să facă botezul fiului său, Petru. Actrița are mai multe motive care stau la baza acestei decizii, printre care și faptul că cel de-al doilea copil al său a venit pe lume prematur:

„În septembrie abia îl botezam pe Petru, la șase luni. Nu ne grăbim cu botezul. Trebuie să vină lume multă. Numai din Chișinău avem invitate 50 de persoane, astea sunt numai neamurile. Vor trebui vaccinați toți. Vrem să se mai relaxeze puțin lucrurile, a mai spus actrița. 

Cea de-a doua naștere a fost una cu emoții pentru Ecaterina Ladin. Actrița, în vârstă de 37 de ani, a vrut să nască natural, dar contracțiile i s-au declanșat cu două săptămâni înainte de termen.

 

articol scris de Alina Stoicescu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare