; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

646x404

Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, este însărcinată

13 October 2020

Actrița Ecaterina Ladin (37 de ani), interpreta Dalidei din serialul „Las Fierbinți', difuzat de Pro TV, este însărcinată pentru a doua oară.

Actrița a dat vestea în cadrul emisiuii „La Măruță'. Ecaterina spune urmează să aibă încă un băiețel, iar că fiul ei Marcu (5 ani) și-a dorit foarte mult un frățior.

„Ne așteptam la această sarcină, dar nu a venit când am vrut noi, poate că vine atunci când suntem pregătiți pentru el. Părinții au aflat după prima ecografie. Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă', a spus Ecaterina, gravidă în patru luni.

Ecaterina va avea și o pauză de filmări pentru serialul „Las Fierbinți', regizorul serialului fiind printre primele persoane care a aflat că actrița este însărcinată: 

„În primăvară voi avea o pauză. Dar voi putea să filmez pentru sezonul următor. Voi naște în martie și prin iunie pot să merg la muncă, dacă copilul este bine', a mai spus actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare