Homepage  / Vedete româneşti

Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul Dalidei din Las Fierbinți. „Am intrat în 2024 fericită”

Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușul Dalidei din Las Fierbinți. „Am intrat în 2024 fericită”
21

de Ioana Maria,

Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a treia oară, pe final de 2023. Interpreta personajului Dalida din „Las Fierbinți” a devenit mama unui băiețel a cărui imagine a publicat-o deja online, alături de un mesaj înduioșător.

Ecaterina Ladin, în vârstă de 40 de ani, a publicat prima imagine cu băiețelul ei, alături de care atașat un mesaj.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă!

Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la @Spitalul Universitar de Urgență Elias (…). La mulți ani, oameni minunați!”, a scris Ecaterina Ladin în dreptul imaginii de pe Facebook.

Ecaterina Ladin a născut al treilea copil. Prima imagine cu bebelușulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Cine este soțul Ecaterinei Ladin

Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și împreună au doi copii, Marcu și Petru. Puțini sunt cei care cunosc cum s-au întâlnit cei doi și cum au evoluat într-un cuplu. Inițial, Ecaterina Ladin a lucrat pentru cel care astăzi îi este partener de viață.

„Relația noastră începe așa… El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate.

Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost întâlnirea noastră de cuplu”, povestea Ecaterina Ladin, conform Libertatea.

Actrița și-a încheiat colaborarea profesională cu firma soțului ei exact în momentul în care a primit rolul Dalidei în „Las Fierbinți” și a început relația romantică chiar în ziua în care PRO TV a difuzat primul episod al serialului de comedie.

DalidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 21

Ecaterina Ladin a cucerit publicul datorită rolului Dalidei din „Las Fierbinți”

Săptămână de săptămână, telespectatorii o pot vedea pe micul ecran pe Ecaterina Ladin, interpretând rolul Dalidei, secretara primarului în serialul „Las Fierbinți”. Prin acest personaj, a reușit să câștige inimile publicului de la PRO TV, fiind adesea recunoscută pe stradă și solicitată pentru fotografii.

În paralel cu acest rol, Ecaterina Ladin își pune talentul în valoare și pe scenele teatrelor, participând la diverse piese. Originară din Republica Moldova, această actriță a cunoscut succesul în România și se bucură de aprecierea publicului din țara noastră.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton