; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Great1

„Ecaterina”, cu Elle Fanning în rolul celebrei țarine, va fi disponibil pe HBO GO. Ce alte seriale mai vin în mai

28 April 2020

În luna mai, platforma HBO GO aduce patru producții noi. Vedeți mai jos toate titlurile care vor fi disponibile.

 

BETTY

Din 2 mai, un episod în fiecare săptămână

Bazat pe filmul lui Crystal Moselle, Skate kitchen', serialul HBO Betty' prezintă un grup de tinere care trăiesc în lumea predominant masculină a skateboarding-ului din New York.

Bazat pe filmul apreciat de critici al lui Crystal Moselle, Skate kitchen', noul serial HBO, cu șase episoade, prezintă un grup divers de tinere care trăiesc în lumea predominant masculină a skateboarding-ului din New York. Încăpățânată și loială, Janay este hotărâtă și ambițioasă în moduri care o ajută și o și rănesc. Honeybear este o furtună tăcută. Stilul ei flagrant este un șiretlic, o armură pe care o poartă ca să-și ascundă problemele emoționale. Kirt este iubitoare (cu fetele), o luptătoare (cu restul lumii) și un copil în corpul unei femei. E cea mai amuzantă persoană în viață, dar chiar și dacă ar ști asta, nu i-ar păsa. Între timp, Indigo este o pungașă cu istețimea străzii, prinsă în corpul unei tinere care a abandonat școala de artă. La periferia grupului este Camille, cu garda sus, atentă, inteligentă și ciudată. Ea vrea să-și petreacă timpul cu tipii din parcul de skate și a luptat din greu pentru micul spațiu pe care și l-a creat printre ei, dar trebuie să-și dea seama că punctele pentru cât de cool e nu aduc nimic, mai ales în ochii altor fete.

 

BILLIONS/MILIARDE – V

Din 4 mai

 

O dramă complexă, despre politicile puterii din lumea finanțelor din New York. Genialul titan al fondurilor de investiții Bobby Axelrod și îndrăznețul avocat Chuck Rhoades joacă un joc periculos, în care câștigătorul ia totul.

Paul Giamatti și Damian Lewis, câștigători ai premiilor Emmy și Globul de Aur, joacă într-o dramă complexă despre politicile puterii în lumea finanțelor din New York. Vicleanul și istețul avocat Chuck Rhoades (Giamatti) și genialul și ambițiosul rege al fondurilor de investiți Bobby 'Axe' Axelrod (Lewis) se află pe un curs de coliziune, fiecare folosindu-și istețimea, puterea și influența ca să-l întreacă pe celălalt. Mizele sunt la nivelul miliardelor în acest serial contemporan și provocator.

 

I KNOW THIS MUCH IS TRUE/ O PARTE DE ADEVĂR

Din 11 mai, în fiecare luni

Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

Bazată pe romanul bestseller din 1998 scris de Wally Lamb, adaptată și regizată de Derek Cianfrance, producția “O parte de adevăr” este o miniserie cu șase episoade. Mark Ruffalo interpretează doi gemeni identici, Dominick și Thomas Birdse, într-o saga de familie care prezintă viețile lor paralele, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX. Serialul îi arată pe Dominick și Thomas în etape diferite ale vieții, începând cu prezentul, în care ambii frați se apropie de vârsta mijlocie, iar povestea este presărată cu amintirile lui Dominick din tinerețea lor.

 

THE GREAT/ ECATERINA

Din 16 mai (tot sezonul)

 

O dramă satirică, de comedie, 'Ecaterina' prezintă ascensiunea Ecaterinei cea Mare de la intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei și relația ei explozivă cu soțul Petru, împăratul Rusiei.

Tony McNamara, scenaristul nominalizat la Oscar al filmului 'Favorita', ne oferă o călătorie atipică, anti-istorică, prin Rusia secolului al XVIII-lea. 'Ecaterina' este o dramă satirică, de comedie despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare (Elle Fanning), din intrusă la conducătoarea cu cea mai lungă domnie din istoria Rusiei. Primul sezon este povestea fictivă, distractivă și anacronică a unei tinere idealiste, romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsătorie aranjată cu mercurialul împărat Petru. Deși visează la iubire și soare, ea se lovește de o lume periculoasă, depravată, întoarsă pe dos, pe care vrea să o schimbe. Nu trebuie decât să-și omoare soțul, să învingă biserica, armata și să câștige curtea de partea ei. O poveste foarte modernă despre trecut, care acoperă numeroasele roluri pe care le-a jucat de-a lungul vieții ei, ca iubită, profesoară, conducătoare, prietenă și luptătoare.

 

STARGIRL

Din 19 mai

 

Serialul o prezintă pe liceana Courtney Whitmore, care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Serialul reimaginează Stargirl și prima echipă de supereroi, Justice Society of America.

Realizat de Geoff Johns, creatorul original Stargirl și scriitor de benzi desenate, noul serial al universului DC, 'Stargirl', o prezintă pe liceana Courtney Whitmore (Brec Bassinger) care se mută în Blue Valley, Nebraska, după ce mama ei se recăsătorește cu Pat Dugan (Luke Wilson) și inspiră un grup neașteptat de tineri eroi să îi oprească pe răufăcătorii trecutului. Drama cu supereroi recreează benzile desenate Stargirl din 1999 și prima echipă de supereroi, Justice Society of America, într-un serial imprevizibil inspirat de sora defunctă a lui Johns, care a murit într-un accident aviatic.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare