; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce a ajuns CRBL a ajuns pe mâna medicilor

07 April 2013

Alina este din Constanţa, iar visul ei din copilărie este să lucreze ca asistentă de televiziune. A urcat pe scenă, cucerindu-i pe juraţi cu zâmbetul ei, iar lucrurile păreau să meargă strună.

CRBL a complimentat-o spunându-i că seamănă cu Jessica Alba, Monica îi zâmbea, totul a mers perfect până în momentul când Bendeac i-a lansat o provocare, oferindu-i ocazia de a le adresa orice întrebare juraţilor.

Aş vrea să-l întreb pe domnul CRBL care este figura lui de dans preferată', aceasta a fost întrebarea, însă lucrurile au început să se complice când CRBL a fost chemat pe scenă pentru a face o demonstraţie.

Cu toate că figura Baby Windmill este dificilă, CRBL va accepta la rândul său provocarea. Vreau să vă văd în acţiune' l-a încurajat Alina, iar juratul a făcut un show de zile mari în aplauzele publicului. În scurt timp însă, toată lumea a observat că CRBL s-a rănit serios, fiind necesară şi intervenţia medicului. O să te ţin minte toată viaţa mea', a glumit juratul de la România Dansează.

Cum s-a descurcat Alina şi de ce alte surprize au mai avut parte îndrăgiţii juraţi, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, la România Dansează.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare