; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E! Brand Shoot   2013

E! va transmite “Fashion Police: The 2014 MTV Movie Awards”

11 April 2014

Gala de decernare a trofeelor MTV Movie Awards 2014 va avea loc duminică, 13 aprilie 2014, la Los Angeles și va recompensa cele mai apreciate realizări din industria filmului din ultimul an. Filme, actori, regizori, interpreți de muzică și mulți alți artiști vor fi răsplătiți în cadrul acestei ceremonii fastuoase.

E! Brand Shoot - 2013

Echipa emisiunii “Fashion Police” de la E! dedică o emisiune specială acestei gale: “Fashion Police: The 2014 MTV Movie Awards”, difuzată marți, 15 aprilie, la ora 22:00, care va studia îndeaproape aparițiile celebrităților pe covorul roșu al Premiilor.

Cunoscutul cântăreț și prezentator TV Nick Lachey li se va alătura lui Joan Rivers și colegilor ei specialiști în modă – Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos – pentru a analiza și a comenta ținutele abordate de vedete la gala 2014 MTV Movie Awards. De la cele mai reușite alegeri și până la cele mai puțin inspirate, Joan Rivers și echipa sa vor decide, în stilul lor inconfundabil, cine a strălucit și cine a greșit pe covorul roșu.

Emisiunea va fi reluată joi, 17 aprilie, la ora 13:45 și sâmbătă, 19 aprilie, la ora 19:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare