; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E! ne duce pe covorul roşu de la Premiile Oscar 2013

22 February 2013

Cea mai importantă şi mai strălucitoare noapte din lumea filmului se apropie! Duminică, 24 februarie, va avea loc, la Hollywood, cea de a 85-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, iar postul E! va transmite, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roșu.

Duminică, 24 februarie, de la ora 00:30, E! va difuza Live from the Red Carpet: Premiile Oscar 2013. Aflaţi informaţii 'de culise' despre cei nominalizaţi la Premiile Oscar 2013, despre prezentatori şi alţi invitaţi, pe măsură ce vedetele sosesc la a 85-a ediţie a Premiilor Academiei de Film, pe Hollywood Boulevard, unde Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic îi întâmpină relatând în direct de pe covorul roşu. Pe măsură ce interesul şi nerăbdarea generală cresc, vom afla cele mai recente bârfe şi noutăţile din lumea modei.

Nu uitaţi nici de Fashion Police

Miercuri, 27 februarie, de la ora 22:00, veți putea urmări, la E!, Fashion Police: Premiile Oscar 2013, o ediție specială a emisiunii, dedicată acestui important eveniment. Întreaga comunitate a showbiz-ului şi fanii filmului din toată lumea îşi îndreaptă atenţia spre ceremonia de decernare a Premiilor Oscar din acest an.

Fiţi alături de Joan Rivers, Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne, care trec în revistă stilul celor care păşesc pe covorul roşu și ne transmit verdictul lor asupra succeselor şi eşecurilor din moda acestei seri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare