; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E! te invită acasă la familia Kardashian

21 December 2012

Chiar înainte de Ajunul Crăciunului, postul E! vă invită să petreceți o oră specială în compania lui Kim, Kourtney, Khloe, Kris și a celorlalți membri ai celebrei familii Kardashian!

„Keeping Up With The Kardashians: Discuții la greu' va fi difuzat duminică, 23 decembrie 2012, la ora 22:00, numai la E! și ne va arăta tot ce s-a întâmplat în cel mai recent sezon al serialului.

În acest episod special, atât fanii show-ului cât și familia pe care o prezintă vor avea ocazia să vadă imagini inedite din timpul filmărilor, dar și nebunia care îi urmărește pe membrii familiei Kardashian peste tot. De la certuri neașteptate și ședințele interminabile de machiaj, până la excursiile extravagante în străinătate și momentele de veselie, acest program special aduce în prim-plan cele mai frumoase – și, uneori, cele mai dramatice – momente din timpul filmărilor, care au fost tăiate pe parcursul montajului.

Publicul se va alătura, de asemenea, unei mese în mijlocul familiei Kardashian, în timpul căreia surorile și părinții lor vor zâmbi sau, dimpotrivă, vor avea păreri contradictorii despre ce nu a mers bine în ultimul sezon și ce va fi de acum încolo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare