; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

128124728_754085052129094_8995067763941440005_n

E pregătit să devină tătic! Smiley dezvăluie ce se mai întâmplă acasă

03 February 2021

Marele moment se aprope în viața lui Smiley! Artistul în vârstă de 37 de ani urmează să devină tătic pentru prima oară în mai puțin de o lună. 

Deși la început au dorit să fie discreți în ceea ce privește sarcina, atât el, cât și partenera sa, Gina, acum cei doi împărtășesc cu toată lumea emoțiile venirii pe lume a fiicei lor. 

În cadrul unei intervenții la „Vorbește lumea', Smiley a povestit ce se mai întâmplă în casa lui. 

„Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat, de ceea ce urmează, cred că sunt pregătit! Habar nu am ce mă așteaptă, dar sunt entuziasmat să simt, să văd ce se întâmplă. Nu știm exact când urmează să vină pe lume, o să aflăm luna asta data exactă, dar mai durează o lună și un pic cam așa!', a spus Smiley.

Gazda emisiunii „Românii au talent'  a povestit că pregătirile în casă sunt avansate:

„Avem tot! Suntem înarmați până în dinți! Am reușit să renovăm și o parte din camerele din casă și acum urmează să mai luam niște hăinuțe,e nebuneli, dar suntem destul de pregătiți la capitolul cărucioare, pătuț și așa mai departe, scaun de mașina, tot!'. 

În ceea ce privește temerile pentru îngrijirea copilului, Smiley se declară emoționat:

„Sunt un pic așaa…emoționat că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez! Ne-am decis ce nume îi vom pune, dar îl vom divulga după ce se întâmplă. Sunt foarte încântat că o să avem o fetiță. Abia aștept să o cunosc! La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumos!', a mai mărturisit artistul.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare