; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spicegirls1000

E oficial! Trupa Spice Girls va susţine un turneu. O singură membră a refuzat să paricipe!

06 November 2018

Trupa pop britanică Spice Girls, din componenţa căreia au făcut parte Melanie Brown (43 de ani), Melanie Chisholm (44 de ani), Geri Horner (46 de ani), Emma Bunton (42 de ani), Victoria Beckham (44 de ani), se reuneşte, însă una dintre membre va lipsi. Vedetele au anunţat că vor susţine un turneu prin Regatul Unit anul viitor începând cu luna iunie. 

Potrivit publicației The Guardian, trupa se va reuni în formulă de 4, Spice Girls va susține un turneu care va avea startul în Marea Britanie, însă cea care va lipsi este Victoria Beckham. 

Victoria Beckham a dat de înţeles de mai multe ori că nu are talent muzical şi a declarat că preferă să se concentreze pe brandul ei de modă, care i-ar oferi mai mult succes decât ar fi avut ca membră a trupei Spice Girls. 

  „Să fiu în Spice Girls a fost o parte extrem de importantă a vieţii mele şi le transmit fetelor mele multă dragoste şi le doresc distracţie pe măsură pe parcursul turului. Ştiu că vor face un spectacol uimitor, iar fanii fantastici din trecut şi din prezent vor avea parte de momente minunate, a spus Beckham într-o declaraţie.

Melanie Brown şi-a făcut apariţia recent la o petrecere de Halloween la care s-a costumat în Victoria Beckham, ţinând în mână un banner cu: „Nu, nu plec în turneu. Ea a fost prezentă alături de partenerul ei, stilistul Gary Madatyan, care a fost îmbrăcat în David Beckham, având mesajul:  „Te rog, te rog, te rog fă-o pentru fanii Spice Girls. 

Turneul marchează primul eveniment al trupei în care acestea nu sunt în formulă completă.  Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm – au lansat un al treilea album în 2000, „Forever, iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.   

Tot din cauza Victoriei Beckham, trupa a fost nevoită să mai anuleze un turneu, însă, la scurt timp, Mel B anunţa referitor la reuniune că va fi în formulă de cinci: „Cu siguranţa ne reunim. Suntem surori şi tot ceea ce am trăit a fost uimitor, strălucitor, aşa că ne vom reuni. A fost una mai dificilă (Beckham), dar se va alătura. 

  Spice Girls a luat naştere în 1994 şi a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe, în 1996, care s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial, fiind şi cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul „Return of the Spice Girls, care s-a bucurat de un enorm succes.   De asemenea, Mel B – Scary Spice, Victoria Beckham – Posh Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice şi Melanie C (Chisholm) – Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital în anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vară de la Londra. Mai târziu în acelaşi an, un musical, „Viva Forever, a avut premiera în capitala britanică.  

Anul 2016 a marcat a 20-a aniversare de la debutul trupei Spice Girls, iar zvonurile despre o reunire au tot apărut în presă, fără să se concretizeze ceva. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare