Homepage  / Seriale / Seriale americane

E oficial! Serialul „Prison Break” va avea și al șaselea sezon

E oficial! Serialul „Prison Break” va avea și al șaselea sezon

de Redactia Tvmania

 După ce o perioadă lungă de timp s-a crezut că serialul „Prison Break” ajunsese la final odată cu al cincilea sezon intitulat „Prison Break: Resurrection”,  actorul Dominic Purcell, cel care joacă rolul lui  Lincoln Burrows, a confirmat faptul că serialul va avea al șaselea sezon.

În august 2017, conform Digital Spy, David Madden, din partea FOX, infirma că există ideea unui al șaselea sezon, spunând că „nu se lucrează în niciun fel la o continuare, însă dacă producătorii au vreo idee, mi-ar plăcea să o aud și să o discutăm”. Marți, unul din protagoniștii seriei a postat un mesaj criptat în care mai în glumă, mai în serios răspundea unor zvonuri apărute în presă, ori nu.

„Zvonul numărul 1. Sunt bătrân. Da. Am 50 de ani …..  Zvonul numărul 2. Sunt chel. Nu, am capul plin; oamenii cer să-l bărbieresc. Zvonul numărul 3, se va realiza sezonul pb 6. Da …..”, a fost mesajul scris de actorul Dominic Purcell

  „Prison Break’,  a avut patru sezoane care au rulat în numeroase țări între 2005 și 2009 și a strâns două nominalizări la Globurile de Aur și milioane de fani, ulterior în 2017 a fost anunțat și al cincilea sezon. 

 

Serialul îi are în rolurile principale pe Wentworth Miller în rolul lui Michael Scofield, în timp ce Dominic l-a interpretat pe fratele său Lincoln Burrows, serialul concentrându-se pe planul lui Michael de a-l ajuta pe Lincoln să scape de închisoare după ce a fost condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o. Sezonul cinci a fost o continuare plasată la șapte ani după primele 4 sezoane.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton