; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince William Catherine Duchess of Cambridge and their two children

E oficial! Prințul William și ducesa Kate aşteaptă al treilea copil

04 September 2017

Casa Regală Britanică a făcut anunţul mult aşteptat, confirmând astfel zvonurile apărute în ultimele zile în publicaţiile britanice: Kate Middleton este însărcinată cu al treilea copil.

„Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că Ducesa de Cambridge aşteaptă al treilea copil. Regina și membrii celor două familii sunt încântați de această știre. Ca şi la celelalte două sarcini, Alteța sa regală suferă de greţuri matinale puternice. Astfel, ea nu va mai putea participa astăzi (n.r. – 4 septembrie) la evenimentul de la centrul pentru copii Hornsey Road' din Londra. Ducesa primește îngrijiri la Palatul Kensington'.

Kate și William (ambii de 35 de ani) mai au doi copii, pe Prințul George (născut pe 22 iulie 2013) și pe Prințesa Charlotte (născută pe 2 mai 2015).

Anunțul cu sarcina lui Kate a venit la câteva zile după ce Prinţul Harry şi Ducele William au comemorat 20 de ani de la moartea mamei lor, Prințesa Diana.

Daily Mail scrie că ducesa ar fi însărcinată în două sau trei luni și că știrea a fost confirmată așa devreme pentru că deja suferă, ca și la sarcinile trecute, de puternice grețuri matinale, care îi vor schimba mai mult ca sigur programul oficial. 

Frățiorul sau surioara mai mică a lui George și Charlotte e așteptat să vină pe lume în aprilie sau mai anul viitor, iar cele mai populare nume la casele de pariuri sunt – potrivit sursei mai sus amintite – Arthur sau Albert, dacă va fi băiețel, și Alice sau Victoria, dacă va fi fetiță.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare