; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neslihan Atagül

E oficial! Neslihan Atagül a confirmat faptul că va fi „Fiica ambasadorului”

09 September 2019

După o frumoasă vacanţă cu rulota şi cu cortul prin Turcia alături de soţul ei, Kadir Doğulu, actriţa Neslihan Atagül (27 de ani) a confirmat pe Facebook revenirea pe micile ecrane turceşti. Ea va începe în curând filmările la primul ei proiect tv după „Dragoste infinită' (serial premiat cu un Emmy Internaţional), anunţă haberler.com.

Noua producţie se numeşte „Sefirin Kızı'/ „Fiica ambasadorului', iar partenerul ei va fi Engin Akyürek („Dragoste de contrabandă'). Conform dizioyuncu.com, filmările vor avea loc în locuri pitoreşti din provincia Muğla, iar producţia va ajunge pe micile ecrane turceşti, la Star tv, spre sfârşitul toamnei.

De data aceasta, Neslihan va fi Nare, fiica unui diplomat, care duce o viaţă luxoasă şi care se îndrăgosteşte de Sancar (Engin), un bărbat care nu este dorit de familia ei. Scenariul serialului „Fiica ambasadorului' este scris de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem, care au lucrat şi la „Lacrimi la Marea Neagră'/ „Sen Anlat Karadeniz', serialul care poate fi văzut la la Kanal D. După „Dragoste infinită' (2015-2017), Neslihan a mai jucat în „Dip', un thriller psihologic cu 8 episoade difuzat de platforma online Puhu TV. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare