; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

E oficial! Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. Primele imagini de la nuntă

27 December 2018

Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth. După 10 ani de relație, cei doi au decis să își unească destinele. Iată primele imagini!

Deși presa tablodiă de peste ocean a speculat de multe ori căsătoria celor doi, Miley și Liam au hotărât abia la sfârșitul acestui an să facă cel mai important pas în relația lor. Primele imagini de la eveniment au fost postate de sora cântăreței, Noah Cyrus. 

Miley Cyrus (25) și Liam Hemsworth (28) s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song, unde s-au îndrăgostit. 2012 a fost anul în care cei doi s-au logodit, pentru ca, un an mai târziu, să se despartă, iar la finalul lui 2015 să reia idila.

Iată că sfârșitul anului 2018 le-a rezervat cea mai frumoasă surpriză.

În noiembrie, cei doi și-au pierdut locuința din California în incendiile devastatoare care au cuprins coasta de vest a Americii. Nunta a avut loc în Franklin, Tennessee, într-o altă casă a lui Miley Cyrus. La eveniment au participat familiile celor doi si prietenii apropiați.

 

 Vezi galeria foto >

Miley Cyrus nu îşi doreşte copii!

Regina controverselor a preferat în ultimii ani să fie mai discretă, dar vara aceasta, fără voia ei, a revenit în atenția lumii. Se spune că Miley nu își dorește copii în acest moment

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare