; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Laura Cosoi are un nou iubit

20 November 2012

La nici jumătate de an de la despărțirea de Smiley, cu care a fost împreuna cinci ani, Laura Cosoi are un nou iubit. Cel puțin asta se întelege de pe blogul ei personal, unde vedeta a postat poze cu ea şi un alt bărbat.

„Am inceput un nou capitol în viața mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat! :)', a scris Laura pe blogul său.

06

Picture 1 of 3

(sursa foto: lauracosoi.ro)

De ce s-a despărțit de Smiley

Smiley şi Laura Cosoi și Smiley au format, timp de cinci ani, unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz-ul românesc. Acum cinci luni, ei au hotărât că este mai bine să o ia pe drumuri separate.

Despre despărțirea de Smiley, Laura a declarat: „Am luat această decizie după o perioadă în care am hotărât că e mai bine pentru fiecare aşa. Noi nu jucăm de-a poveştile de dragoste. Suntem sinceri faţă de oamenii din faţa noastră. Nu ne-am certat, nu a fost vorba despre infidelităţi sau despre alte lucruri urâte. Pur şi simplu a fost mai bine aşa pentru amândoi'.

Smiley, citat de realitatea.net, a declarat că se simte „bine' după despărțire și a adăugat că nu se grăbeşte şi că nu caută încă o nouă relaţie. „Nu îmi fac planuri în sensul ăsta. Nu ma grăbesc, dacă se întâmplă bine, dacă nu, nu. Nu pot să spun dacă sunt gata sau nu sunt gata'.

Citește și:

Ce a făcut Laura Cosoi să mai uite de despărţirea de Smiley

Laura Cosoi, vacanță de una singură în Orașul Luminilor?

Laura Cosoi: „Bun venit, singurătate!'

Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare