; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kit Harington si Rose Leslie

E oficial! Kit Harington și Rose Leslie s-au logodit

27 September 2017

Cei doi actori cunoscuți din serialul de la HBO „Urzeala tronurilor' / „Games of Thrones', Kit Harington (30 de ani) și Rose Leslie (tot 30 de ani) și-au anunțat oficial logodna.

 

Se aud clopotele de nuntă pentru interpretul lui Jon Snow! După toată povestea cu cerutul mâinii și spus „Da' în lacrimi, Kit Harington a trecut la nivelul următor și a făcut anunțul de logodnă după toate regulile, ca și Benedict Cumberbatch. Astfel, în paginile „The Times' se poate citi: „Se anunţă logodna lui Kit, fiul David și Deborah Harington din Worcestershire, cu Rose, fiica lui Sebastian și Candy Leslie din Aberdeenshire'.

 

Kit Harington și Rose Leslie s-au întâlnit pe platourile de filmare din Islanda ale sezonului al doilea din „Urzeala tronurilor', unde nici munca și nici frigul nu i-au împiedicat să se îndrăgostească. Zvonurile că sunt împreună au tot umblat prin tabloide, dar cei doi au fost foarte discreți în privința vieții personale. Anul acesta s-au mutat împreună și abia acum și-au anunțat logodna.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare