; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez et son fiancé Alex Rodriguez ont dessiné et posent pour la marque australienne de lunettes de Soleil Quay

E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își anunță despărțirea

15 April 2021

La jumătatea lunii martie presa tabloidă americană scria că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit.  „Lucrăm la unele lucruri', declarau pe atunci cei doi într-o declarație comună. Iată că inevitabilul s-a întâmplat. Cuplul a anunțat oficial că a pus punct relației.

Joi dimineață, cei doi au emis o declarație comună oferită exclusiv publicației Today. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au format un cuplu timp de 4 ani și au fost logodiți vreme de 2 ani:

„Ne-am dat seama că ne este mai bine în rolul de prieteni și dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul âcomentariu pe care îl avem este să mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje amabile și sprijin', se arată în declarație. 

Vestea vine la câteva săptămâni după ce cuplul anunța că luptă pentru relația lor în urma știrilor care anunțaseră că își încheiaseră logodna.

„Nu s-au despărțit niciodată oficial, însă au vorbit despre asta, dar sunt încă împreună', a declarat atunci pentru PEOPLE o sursă apropiată cuplului.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se pregăteau de nuntă

Jennifer și Alex s-au logodit în luna martie 2019 pe o plajă din Bahamas. Cei doi formau un cuplu de mai bine de 4 ani. Se pare că relația celor doi a fost pe ghimpi de la debutul pandemiei, odată cu izolarea au și apelat la terapeut pentru a-și rezolva neînțelegerile și tensiunile. Cuplul locuia împreună alături de cei 4 copii pe care îi au din relații separate. 

Deși se confruntau cu discuții și probleme apărute în timpul carantinei, se pare că plecarea lui Jennifer în Repunlica Dominicană a accentuat fisurile din relație.

„Filmările în timpul pandemiei au fost foarte grele pentru ea’, a declarat sursa, adăugând că, pe lângă faptul că îi lipsesc copiii, „faptul că nu îl are pe Alex lângă ea o face să fie stresată’.

În timp ce continuă să petreacă timp împreună în Republica Dominicană, sursa spune că artista speră să își readucă relația pe drumul cel bun.

„Se iubesc’, a spus sursa, „și au atât de multe de pierdut dacă se despart’.

Artista a declarat în luna februarie că ea și Rodriguez au apelat recent la terapia de cuplu pentru a-și rezolva neînțelegerile.

„Cred că a fost foarte util pentru noi în relația noastră’, a spus ea, adăugând că au făcut o pauză în planificarea nunții, după ce au fost forțați să anuleze două ceremonii din cauza pandemiei COVID-19 în curs.

Odată cu pandemia, Jennifer și Alex au fost nevoiți să își amâne și nunta. De altfel, artista declara la începutul acestui an că nu este sigură dacă vor mai face evenimentul . 

 

Articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare