; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iker Casillas Sara Carbonero

E oficial! Iker Casillas și Sara Carbonero confirmă divorțul. Primele declarații

17 March 2021

Fostul fotbalist de la Real Madrid și partenera sa de viață, Sara Carbonero au anunțat oficial că au decis să se despartă, deși în urmă cu doar câteva zile negau vehement zvonurile din presă.

La trei zile după ce au apărut împreună pentru a nega zvonurile apărute în presa tabloidă despre separarea lor, Iker Casillias și Sara au ales rețelele lor de socializare pentru a informa publicul despre decizia luată. În declarația comună scrisă de cei doi, cuplul asigură că, de dragul copiilor lor, Martin de 7 ani și Lucas de 4 ani, vor continua să aibă o relație minunată. 

 

Fostul fotbalist spaniol Iker Casillas (39 de ani) şi jurnalista sportivă Sara Carbonero (37 de ani) s-au despărţit după 11 ani de relaţie şi cinci de mariaj. În urma declarației lor putem observa că este vorba  de o separare civilizată, în care foștii soți continuă să se sprijine reciproc

 

„Atât Sara, cât și eu ne simțim extrem de mândri de familia pe care o avem și de faptul că am reușit să împărtășim o dragoste care ne-a umplut de fericire în toți acești ani.
Astăzi dragostea noastră de cuplu pornește pe căi diferite, dar nu îndepărtate, deoarece vom continua împreună în minunata sarcină de a continua să fim părinți dedicați așa cum am făcut-o până acum. Este o decizie gândită îndelung și pe care o luăm de comun acord.

Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne întotdeauna.
Prioritatea noastră este  să împărtășim bunăstarea și educația copiilor noștri și să-i protejăm astfel încât să crească într-un mediu stabil și sănătos.

Cu aceste cuvinte cerem să ne fie respectată viața privată în acest moment al schimbării. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face în prezent și în viitor. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere',  a scris Iker Casillas. 

 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Iker Casillas (@ikercasillas)


 

Au trecut peste cele mai grele momente din viața lor 

Sara Carbonero a anunțat în mai 2019 că are cancer ovarian, boală care a recidivat, din păcate, luna trecută frumoasa jurnalistă fiind supusă unei noi intervenții chirurgicale la un spital din Madrid. Tot în 2019, Iker Casillas a suferit un infarct, în urma cărui s-a recuperat cu greutate.  

Despre boala ei, Sara însăși a scris pe Instagram în urmă cu câteva luni că „acestea sunt lucruri care se întâmplă mult mai multor oameni decât credem noi, doar că ai impresia că nu te ating niciodată. Este o altă etapă, trebuie să înveți să trăiești cu ceea ce ai, fără teamă’.

Jurnalista a mai asigurat că a învățat „multe’ și, deși sună „banal și utopic’, acum știe că „micile detalii ale vieții’ sunt cele care „fac diferența’.

 

 

Articol scris de Alina Stoicescu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare