; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E oficial! Daiana Anghel a semnat cu Kanal D

22 June 2011

Daiana Anghel s-a alăturat echipei de Știri Kanal D, în calitate de prezentator. Ea se va alătura echipei compusă din Simona Pătruleasa, Christian Sabbagh, Silvia Ioniță și Bianca Ioniță.

Vedeta – a cărei ultimă apariţie pe micile ecrane a fost la Antena 1, unde a prezentat reality-show-ul „Marele câştigător' – se pregăteşte pentru a o înlocui pe Simona Pătruleasa, la pupitrul ştirilor de weekend, când aceasta pleacă în concediu de maternitate.

„Propunerea Kanal D a venit după ce am terminat cu contractele de la Antena 1: ei nu mai fac alt sezon la „Marele câştigător', iar eu nu am vrut să mai revin la „În puii mei!'. Eram într-o perioadă în care chiar mă gândeam dacă să revin la ştiri sau nu – cu asta m-am lansat în televiziune – iar oferta a venit gând la gând', ne-a declarat Daiana.

Aceasta spune însă că nu a închis însă definitiv partea cu divertismentul, orice propunere de emisiune „curată' fiind bine-venită.

Despre Kanal D, Daiana nu are decât cuvinte de laudă și vorbește despre post ca despre o „familie': Sunt onorată că m-am alăturat familiei Kanal D și totodată, mă bucur că îi pot fi de ajutor Simonei, căreia îi doresc o naștere ușoară. Simona este o profesionistă și sper ca și eu, cu experiența acumulată, să contribui la succesul Știrilor Kanal D', a  mărturisit Daiana Anghel.

Daiana Anghel are o experiență în televiziune de șapte ani. A fost, pe rând, reporter, prezentator de știri, știri sportive, dar și co-prezentatoare în emisiuni de divertisment. În ce privește televiziunile, ea a colaborat cu Tele7 abc Deva, Antena 1 Deva, Antena 3, Sport.ro și Antena 1, la care se adaugă Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare