;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny depp inlocuit

E oficial! Cine îl înlocuiește pe Johnny Depp în „Fantastic Beasts”

27 November 2020

După ce Johnny Depp a demisionat din franciza „Fantastic Beasts’,  iar Warner Bros. a decis să amâne premiera peliculei cu numărul 3 ,    compania a găsit acum un înlocuitor pentru el, care îl va interpreta pe Gellert Grindelwald în franciză. 

După o perioadă de negocieri cu Warner Bros.,  actorul Mads Mikkelsen, cunoscut din producțiile „The Hunt’, „Rogue One: A Star Wars Story’ şi „Another Round’ va fi cel care va juca în filmul „Fantastic Beasts 3′, în locul lui Depp informează The Hollywood Reporter.

Mikkelsen, în vârstă de 54 de ani, va fi al treilea actor care îl va interpreta pe vrăjitorul din franciza filmului, după Colin Farrell în primul film (care a interpretat o versiune deghizată a ticălosului) și Depp, în vârstă de 57 de ani, în cea de-a doua parte.

Potrivit aceleiași surse, Depp ar fi filmat o singură scenă pentru al treilea film, însă va primi întregul onorariu, probabil și pentru că cei de la Warner au fost cei care l-au rugat pe actor să demisioneze, asta după ce acesta a  pierdut procesul intentat The Sun pentru defăimare.

Grindelwald este un vrăjitor periculos care are o relaţie romantică cu Dumbledore. Rolul a fost interpretat şi de Colin Farrell în „Fantastic Beasts’ din 2016, când vrăjitorul apărea sub o altă identitate. Mai târziu a fost dezvăluit că este Grindelwald, iar Depp a preluat rolul la finalul primului film din serie şi l-a interpretat în al doilea, lansat în 2018.

Filmul, spinoff al celebrei francize „Harry Potter’, se află în prezent în producţie în Marea Britanie, este regizat de David Yates.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare