; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

121979055_734237407434546_4121731450684514859_n

E oficial! Can Yaman confirmă relația cu italianca Diletta Leotta

05 February 2021

Dacă relația dintre Can Yaman și frumoasa jurnalistă Diletta Leotta era până acum numai la nivel de zvon, iată că actorul confirmă acum ceea ce toată lumea aștepta!

Actorul din „Vis de iubire' a postat prima imagine alături de Diletta scriind alături de ea: „Cuplu periculos'. Totuși și de această dată, actorul turc a preferat să închidă comentariile la această postare pentru ca răutăcioșii să nu mai scrie nimic negativ la adresa lui sau a iubitei. 

 

 Se pare că cei doi petrec de fiecare data când au posibilitatea timpul liber împreună. Gurile rele din presa turcească scriu că relația celor doi ar fi de fațadă, doar pentru promovare, mai ales că de când s-a aflat de relația lor atât presa din Turcia cât și cea din Italia îi au pe primele pagini ale ziarelor. 

Can Yaman se antrenează în prezent pentru noul rol  principal într-un proiect internațional, un serial despre piratul fictiv Sandokan, Tigrul Malaeziei, serial produs de compania italiană Lux Vide.

Noul serial „Sandokan, scrie și presa turcă, va avea opt episoade. Filmările ar urma să înceapă în toamnă (sau chiar la vară, potrivit altei surse), iar Can Yaman ar urma să fie plătit cu câte 100.000 de euro pe episod.

 

Fanii lui Can Yaman, revoltați  

Pe lângă relația în sine care pare că i-ar fi deranjat pe fanii italieni ai actorului, un alt motiv a stârnit valuri de revoltă împotriva frumoasei jurnaliste!

Presa italiană scrie că Diletta Leotta ar fi fost surprinsă în compania fotbalistului Zlatan Ibrahimovic. Publicația Oggi a citat o sursă care susține că cei doi ar fi petrecut împreună noaptea dintre ani.

„Au petrecut întreaga seara împreună, de la 9:20 PM până aproape de miezul nopții. Apoi s-au stins luminile și nu au mai fost aprinse ulterior’, a transmis sursa respectivă.

Se pare însă că nu este prima data când frumoasa jurnalistă a fost surprinsă în compania fotbalistului, care, la rândul său are o relație.

Nu a mai durat mult până fanele italiene ale lui Can au reacționat urât la adresa ei.

Acestea au postat o serie de comentarii jignitoare la adresa ei pe rețelele de socializare ale lui Can Yaman.

În primă fază, actorul a postat un instastory cu mesaj subtil:

„Treaba mea. Punct’.

Ulterior, actorul turc s-a supărat și a preferat să blocheze posibilitatea fanilor de a mai comenta pe rețelele sale de socializare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare