; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben affleck batman

E OFICIAL! Ben Affleck nu îl va juca pe Batman în filmul din 2021

31 January 2019

Învăluit într-o lungă serie de speculaţii, următorul film The Batman a fost în sfârşit anunţat oficial, scrie Deadline.com. Pelicula Warner Bros. se va lansa pe 24 iunie 2021 şi nu îl va avea în rol titular pe Ben Affleck.

Interpretul supereroului din Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad şi Justice League îi va lăsa locul unui actor mai tânăr. După cum a declarat cel care va sta la cârma peliculei, Matt Reeves, noua aventură Batman se va concentra mai mult pe abilităţile detectivistice ale lui Bruce Wayne, decât pe talentul Cavalerului Negru de a împărţi coate şi pumni.

„Va fi de fapt o poveste Batman noir. Este spusă din perspectiva lui, aşa că sper să fie captivantă, dar şi emoţionantă. Îl vom vedea pe Batman în postura de detectiv mai mult decât până acum. În benzile desenate există o istorie bogată a acestei laturi a personajului şi nu pe asta s-au concentrat producţiile anterioare. Mi-ar plăcea ca de această dată să mergem pe drumul descoperirii criminalilor, al încercării de a elucida o crimă – să avem o poveste ce permite protagonistului să evolueze, să ofere etapele transformării sale', a explicat Reeves.  

Se caută în continuare titularul rolului Batman pentru filmul care va fi lansat pe 25 iunie 2021.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare